Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Σκάϊ]: «Καθημερινές Εκδόσεις» και neolaia.gr μαζί
[Σκάϊ]: «Καθημερινές Εκδόσεις» και neolaia.gr μαζί

[Σκάϊ]: «Καθημερινές Εκδόσεις» και neolaia.gr μαζί

Η νέα αυτή προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των «Καθημερινών Εκδόσεων», εντάσσεται στο πλαίσιο εμπλουτισμού του χαρτοφυλακίου τους με ιστοσελίδες που προσφέρουν εξειδικευμένο περιεχόμενο και απευθύνονται σε ειδικά κοινά. Στόχος είναι μια ευρεία ενημερωτική πλατφόρμα με το κύρος του ιστορικού ομίλου και τη ζωντάνια του νεανικού κοινού στο ταχέως μεταλλασσόμενο και γεμάτο προκλήσεις σύγχρονο περιβάλλον.

Οι «Καθημερινές Εκδόσεις», ο μεγαλύτερος εκδοτικός οργανισμός στον χώρο των έντυπων και ψηφιακών ΜΜΕ στην Ελλάδα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο του neolaia.gr της Hangover Media, του Νο1 νεανικού portal που δημιουργήθηκε το 2007 από φοιτητές για φοιτητές.

Το neolaia.gr της Hangover Media αποτελεί τη φωνή των νέων στο διαδίκτυο εδώ και 14 χρόνια με περισσότερους από 1.000.000 επισκέπτες κάθε μήνα. Είναι η πρώτη τους επιλογή για ενημέρωση, θέματα εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας, προτάσεις διασκέδασης εντός και εκτός σπιτιού, προσφέροντας πλούσιο περιεχόμενο που ανανεώνεται καθημερινά, ξεπερνώντας τα 110.000 άρθρα. Οι επισκέπτες του συμμετέχουν ενεργά στη θεματολογία της ιστοσελίδας μέσα από το “reaction box”, αλλά και αναρτώντας τα δικά τους άρθρα. Το πλούσιο περιεχόμενο, η πολυφωνία και η διαδραστικότητα έχουν αναδείξει το neolaia.gr ως το πρώτο διαδικτυακό «στέκι» της νεολαίας.

Η νέα αυτή προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των «Καθημερινών Εκδόσεων», εντάσσεται στο πλαίσιο εμπλουτισμού του χαρτοφυλακίου τους με ιστοσελίδες που προσφέρουν εξειδικευμένο περιεχόμενο και απευθύνονται σε ειδικά κοινά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!