Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: «Ήταν σαν το τέλος του κόσμου»-Τρομακτικές μαρτυρίες από την έκρηξη στην Καμπούλ
[Σκάϊ]: «Ήταν σαν το τέλος του κόσμου»-Τρομακτικές μαρτυρίες από την έκρηξη στην Καμπούλ

[Σκάϊ]: «Ήταν σαν το τέλος του κόσμου»-Τρομακτικές μαρτυρίες από την έκρηξη στην Καμπούλ

«Ήταν σαν κάποιος να τράβηξε την γη κάτω από τα πόδια μου. Για μια στιγμή νόμιζα ότι τα τυμπανά μου είχαν σκάσει και έχασα την ακοή μου». Άτομα που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, κοντά στο σημείο της έκρηξης, μίλησαν στο BBC για τις φρικιαστικές στιγμές που βίωσαν.

Aυτόπτες μάρτυρες μίλησαν στο BBC για τις δραματικές στιγμές που έζησαν μετά τις δύο εκρήξεις που έσπειραν το θάνατο ανάμεσα στα πλήθη που περίμεναν έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ.

«Νόμιζα ότι ήρθε το τέλος του κόσμου»

Ένας Αφγανός που έχει συνεργαστεί με τις ΗΠΑ και διατηρεί την ανωνυμία του , ήταν μεταξύ των χιλιάδων ανθρώπων που περίμεναν έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ , όταν σημειώθηκε η έκρηξη.

«Ήταν σαν κάποιος να τράβηξε την γη κάτω από τα πόδια μου. Για μια στιγμή νόμιζα ότι τα τυμπανά μου είχαν σκάσει και έχασα την ακοή μου», είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

«Είδα σώματα και ανθρώπινα μέλη να πετούν στον αέρα σαν ανεμοστρόβιλος που παίρνει πλαστικές σακούλες …είδα τραυματίες ηλικιωμένους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά διάσπαρτα στο σημείο της έκρηξης.

«Νόμιζα ότι δεν δυνατόν να ζήσουμε το τέλος του κόσμου , αλλά σήμερα το είδα, το είδα με τα μάτια μου».

Προηγουμένως, είπε ότι η αστυνομία και οι δυνάμεις ασφαλείας θα αναλάμβαναν να καθαρίσουν το τοπίο του δράματος,ωστό «δεν υπήρχε κανείς να χειριστεί το ζήτημα και να μεταφέρει τα πτώματα και τους τραυματίες στο νοσοκομείο ».

«Σώματα και τραυματίες ήταν ξαπλωμένοι στο δρόμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!