Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Ιταλός υπουργός: «Οπορτουνιστές» οι αντιεμβολιαστές – Στο μέλλον όλοι οι εργαζόμενοι με πιστοποιητικό
[Σκάϊ]: Ιταλός υπουργός: «Οπορτουνιστές» οι αντιεμβολιαστές – Στο μέλλον όλοι οι εργαζόμενοι με πιστοποιητικό

[Σκάϊ]: Ιταλός υπουργός: «Οπορτουνιστές» οι αντιεμβολιαστές – Στο μέλλον όλοι οι εργαζόμενοι με πιστοποιητικό

«Με τη διεύρυνση της χρήσης του πράσινου πάσου, είναι σαφές ότι μειώνεται η κυκλοφορία του κορωνοϊού και η εμφάνιση νέων παραλλαγών»

Στην επέκτασης του πιστοποιητικού εμβολιασμού, γνωστού και ως «πράσινου πάσου» και στον ιδιωτικό τομέα αναφέρθηκε την Παρασκευή ο Ιταλός υπουργός δημόσιας διοίκησης Ρενάτο Μπρουνέτα, αποκαλώντας μάλιστα οπορτουνιστές όσους δεν εμβολιάζονται.

«Στο μέλλον το πράσινο πάσο πρέπει να ισχύσει τόσο για τους εργαζόμενους του δημόσιου, όσο και για εκείνους του ιδιωτικού τομέα», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός.
«Πρόκειται για ένα μέτρο, ‘αποτέλεσμα μεγάλης ευφυΐας’, διότι αυξάνει το ψυχικό και οικονομικό κόστος για τους οπορτουνιστές που αντιτίθενται στον εμβολιασμό και τους αναγκάζει να πραγματοποιούν συνεχή τεστ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπρουνέτα.

Σύμφωνα, τέλος, με τον Ιταλό υπουργό, ο οποίος ανήκει στο κόμμα Φόρτσα Ιτάλια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, «με τη διεύρυνση της χρήσης του πράσινου πάσου, είναι σαφές ότι μειώνεται η κυκλοφορία του κορωνοϊού και η εμφάνιση νέων παραλλαγών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!