Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Ιταλία: Ικανοποίηση για το πράσινο πάσο
[Σκάϊ]: Ιταλία: Ικανοποίηση για το πράσινο πάσο

[Σκάϊ]: Ιταλία: Ικανοποίηση για το πράσινο πάσο

Βάσει των μέτρων που ενέκρινε το βράδυ της Τετάρτης η κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι, από τις 6 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους πολίτες, και σε θεραπευμένους από τον ιό, η είσοδος σε καφέ, εστιατόρια, κινηματογράφους, θέατρα, δημόσιες εκδηλώσεις, κλαμπ, αθλητικά γεγονότα και γιορτές.

Ο πρόεδρος της Συνέλευσης Ιταλικών Περιφερειών και της ευρύτερης περιοχής της Τεργέστης, Μασιμιλιάνο Φεντρίγκα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υιοθέτηση του «ενισχυμένου πράσινού πάσου» από την κυβέρνηση Ντράγκι.

«Χωρίς το μέτρο αυτό, αν μια περιοχή γινόταν «πορτοκαλί ζώνη», λόγων αύξησης των κρουσμάτων, θα έκλειναν και πάλι όλες οι εμπορικές δραστηριότητες», τόνισε ο Φεντρίγκα.

Πρόσθεσε, δε, ότι «τα μέτρα αυτά δεν αποκλείουν μέρος των πολιτών, αλλά επιτρέπουν σε όποιον έχει εμβολιαστεί και κινδυνεύει λιγότερο να εισαχθεί στο νοσοκομείο, να μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα». Ο Φεντρίγκα, παράλληλα, υπογράμμισε οτι θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να πεισθούν οι αναποφάσιστοι που έως τώρα δεν έχουν εμβολιαστεί.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει των μέτρων που ενέκρινε το βράδυ της Τετάρτης η κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι, από τις 6 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους πολίτες, και σε θεραπευμένους από τον ιό, η είσοδος σε καφέ, εστιατόρια, κινηματογράφους, θέατρα, δημόσιες εκδηλώσεις, κλαμπ, αθλητικά γεγονότα και γιορτές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!