Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ | [Σκάϊ]: Το ιστορικό Πάρκο ΦΙΞ αναγεννάται, με την υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και της FIX Hellas
[Σκάϊ]: Το ιστορικό Πάρκο ΦΙΞ αναγεννάται, με την υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και της FIX Hellas

[Σκάϊ]: Το ιστορικό Πάρκο ΦΙΞ αναγεννάται, με την υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και της FIX Hellas

Ένα διαδραστικό green hub στα Πατήσια, για κατοίκους και επισκέπτες

Η FIX Hellas, η αγαπημένη ελληνική μπύρα με διαδρομή που ξεπερνά τα 150 χρόνια, δίνει ξανά ζωή στην γειτονιά των Πατησίων, αναβαθμίζοντας την περιοχή και την καθημερινότητά μας.

Μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων στα πλαίσια του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου», με την υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, όπου με την πιο ιστορική ετικέτα της, τη FIX Hellas, χαρίζει στους κατοίκους ένα σύγχρονο και αειφόρο πάρκο, που φιλοδοξεί να γίνει ο ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου!

Ένα διαδραστικό green hub στα Πατήσια, για κατοίκους και επισκέπτες, όπου με την υποστήριξη της FIX Hellas, της πρώτης ελληνικής μπύρας, μας παρακινεί να περιηγηθούμε στις θεματικές ενότητες αλλά και στη μόνιμη υπαίθρια έκθεση που κοσμεί τα παγκάκια του πάρκου. Παράλληλα, εκπαιδευόμαστε και ευαισθητοποιούμαστε σε θέματα σχετικά με τη φύση και το περιβάλλον.

Ένας χώρος στενά συνδεδεμένος με την ιστορία της μπύρας στην Ελλάδα, αφού εκεί δημιουργήθηκε στις αρχές του 20ού αιώνα ένα από τα πρώτα εργοστάσια ζυθοποιίας και παγοποιίας, που πλέον μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο και αειφόρο αστικό πάρκο που φιλοδοξεί να αποτελέσει ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

Με έκταση 7.500 τ.μ., στη συμβολή των οδών Πατησίων και Καυτατζόγλου στα Πατήσια, το Πάρκο ΦΙΞ είναι ένας πολύτιμος πνεύμονας πράσινου σε μία από τις πλέον πυκνοδομημένες αλλά και ζωντανές περιοχές της πρωτεύουσας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!