Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: Ισπανία: Αρνητικό ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας με 12.000 κρούσματα κορωνοϊού
[Σκάϊ]: Ισπανία: Αρνητικό ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας με 12.000 κρούσματα κορωνοϊού

[Σκάϊ]: Ισπανία: Αρνητικό ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας με 12.000 κρούσματα κορωνοϊού

Ωστόσο, η θνησιμότητα παραμένει πολύ πιο χαμηλή σε σχέση με την περίοδο κορύφωσης της πανδημίας, όπου μέχρι και 950 θάνατοι είχαν καταγραφεί σε 24 ώρες στις αρχές Απριλίου. Τις τελευταίες επτά ημέρες καταγράφηκαν 241 θάνατοι.

Αρνητικό ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας κατέγραψε σήμερα η Ισπανία, η οποία ανακοίνωσε περισσότερα από 12.000 νέα κρούσματα της Covid-19.

Η Ισπανία ήταν αυτή την εβδομάδα η πρώτη χώρα της δυτικής Ευρώπης που ξεπέρασε το όριο του μισού εκατομμυρίου κρουσμάτων.

Συνολικά 566.326 κρούσματα καταγράφονταν επίσημα σήμερα, 12.183 περισσότερα σε σχέση με τον απολογισμό της Πέμπτης, και είναι «ο μεγαλύτερος αριθμός θετικών κρουσμάτων που έχουν ανιχνευθεί από την έναρξη της πανδημίας», σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais.

Τα νέα αυτά κρούσματα δεν ανιχνεύτηκαν όλα το τελευταίο 24ωρο καθώς στις περιφέρειες, οι αρμόδιοι οργανισμοί υγείας χρειάζονται μερικές φορές αρκετές ημέρες για να προωθήσουν τις πληροφορίες στην κεντρική κυβέρνηση.

Η θνησιμότητα παραμένει, αντίθετα, πολύ πιο χαμηλή σε σχέση με την περίοδο κορύφωσης της πανδημίας, όπου έως 950 θάνατοι είχαν καταγραφεί σε 24 ώρες στις αρχές Απριλίου. Τις τελευταίες επτά ημέρες καταγράφηκαν 241 θάνατοι.

Η Ισπανία, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον πληγείσες χώρες της Ευρώπης με σχεδόν 30.000 νεκρούς, γνωρίζει από τον Ιούλιο αναζωπύρωση της πανδημίας, το επίκεντρο της οποίας είναι η περιφέρεια της Μαδρίτης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!