Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Οικονόμου: Κανένα ενδεχόμενο επιβολής lockdown, κανένα επιπλέον μέτρο σε εμβολιασμένους
[Σκάϊ]: Οικονόμου: Κανένα ενδεχόμενο επιβολής lockdown, κανένα επιπλέον μέτρο σε εμβολιασμένους

[Σκάϊ]: Οικονόμου: Κανένα ενδεχόμενο επιβολής lockdown, κανένα επιπλέον μέτρο σε εμβολιασμένους

“Τον τελευταίο μήνα έχουμε περίπου 500.000 ραντεβού πρώτης δόσης, 500.000 συμπολίτες μας” ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

<?xml encoding=”utf-8″ ???>

«Δεν εξετάζεται κανένα ενδεχόμενο επιβολής lockdown όπως δεν εξετάζεται και επέκταση επιπλέον μέτρων στους εμβολιασμένους» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Στόχος μας, εξήγησε, ήταν και εξακολουθεί να παραμένει η επέκταση της εμβολιαστικής κάλυψης τόσο με την πρώτη δόση για όσους παραμένουν ανεμβολίαστοι, όσο και με την τρίτη δόση για όσους ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό τους. Για το σκοπό αυτό Κινητές Μονάδες -σε πλήρη συνεννόηση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους- συνεχίζουν τις εξορμήσεις με έμφαση στις περιοχές που υπάρχει χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη.
Το πρόγραμμα «Ελευθερία» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη όπως και η ενημέρωση από κάθε δυνατή πηγή των ανθρώπων που θέλουν να εμβολιαστούν και πρέπει να σπεύσουν να εμβολιαστούν. Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι τον τελευταίο μήνα έχουμε περίπου 500.000 ραντεβού πρώτης δόσης, 500.000 συμπολίτες μας δηλαδή, αποφάσισαν, έκαναν το βήμα και θα εμβολιαστούν, θα πάρουν αυτό το προνόμιο της επιστήμης που είναι ο πιο ασφαλής τρόπος θωράκισης απέναντι στη βαριά νόσηση στον κορωνοϊό. Ενώ εξαιρετικά καλά πηγαίνουν και τα ραντεβού της τρίτης δόσης.

Να υπογραμμίσω ταυτόχρονα ότι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έλεγχοι σε ολόκληρη τη χώρα για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας που τέθηκαν σε ισχύ και αφορούν όπως έχουμε πει αποκλειστικά τους μη εμβολιασμένους συμπολίτες μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!