Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Οικονόμου για Τσίπρα: Από τη διγλωσσία, έχει περάσει στην ανούσια πολυλογία
[Σκάϊ]: Οικονόμου για Τσίπρα: Από τη διγλωσσία, έχει περάσει στην ανούσια πολυλογία

[Σκάϊ]: Οικονόμου για Τσίπρα: Από τη διγλωσσία, έχει περάσει στην ανούσια πολυλογία

Ο Κυβερνητικός Εκπροσώπος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως με τις τοποθετήσεις του «δεν πρόσθεσε τίποτα ουσιαστικό, που να μπορεί να εφαρμοστεί στην δεδομένη πραγματικότητα»

Στη δηλώση του Αλέξη Τσίπρα για το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, απάντησε με ανακοίνωση του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπροσώπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως με τις τοποθετήσεις του «δεν πρόσθεσε τίποτα ουσιαστικό, που να μπορεί να εφαρμοστεί στην δεδομένη πραγματικότητα» ενώ τόνισε πως ο κ. Τσίπρας «από την διγλωσσία έχει περάσει στην ανούσια πολυλογία»

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Όπως κατάλαβαν όλοι η δήλωση – αγγαρεία του κ. Τσίπρα έγινε μόνο και μόνο γιατί είχε προαναγγείλει ότι θα απαντήσει στον Πρωθυπουργό. Δεν πρόσθεσε τίποτα ουσιαστικό, που να μπορεί να εφαρμοστεί στην δεδομένη πραγματικότητα, και επιβεβαίωσε ξανά ότι από την διγλωσσία έχει περάσει στην ανούσια πολυλογία. Χαρακτήρισε «λόγια του αέρα» σημαντικά πράγματα που έχουν συμβεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια: 1277 από 577 ΜΕΘ, περισσότερες από 14000 προσλήψεις υγειονομικών, ένταξη στο ΕΣΥ πάνω από 700 κλινών του ιδιωτικού τομέα, διάθεση του συνόλου των κενών ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα στο ΕΣΥ, επίταξη υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών, 16200 διορισμούς εκπαιδευτικών, 1320 από 850 λεωφορεία στις συγκοινωνίες της Αθήνας, το εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία» και τόσα ακόμη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!