Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ | [Σκάϊ]: Ιανός: Οδοιπορικό του ΣΚΑΪ στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές
[Σκάϊ]: Ιανός: Οδοιπορικό του ΣΚΑΪ στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές

[Σκάϊ]: Ιανός: Οδοιπορικό του ΣΚΑΪ στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές

Σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης έχουν χαρακτηριστεί από την Πολιτική Προστασία η Ευρυτανία, η Φθιώτιδα, η Εύβοια και η Βοιωτία, ενώ σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης είναι η Κεφαλονιά, η Ιθάκη και η Ζάκυνθος.

Σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης έχουν χαρακτηριστεί από την Πολιτική Προστασία η Ευρυτανία, η Φθιώτιδα, η Εύβοια και η Βοιωτία, ενώ σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης είναι η Κεφαλονιά, η Ιθάκη και η Ζάκυνθος. Στις 23:00 θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, η τρίτη για σήμερα, όπου θα εξεταστούν τα τελευταία μετεωρολογικά δεδομένα και θα οργανωθεί η αυριανή μέρα, καθώς τα έντονα φαινόμενα αναμένεται τα ξημερώματα να χτυπήσουν την Αττική.

Σοβαρά προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία στην περιοχή των Φαρσάλων. Από την έντονη βροχόπτωση έχουν “φουσκώσει” τα ρεύματα, ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στο οδικό δίκτυο.

Στην ΠΕΟ Φαρσάλων – Βόλου η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί, καθώς υπάρχουν ζημιές στο οδόστρωμα.

Στο μεταξύ, δεκάδες ήταν οι κλήσεις στο «199» για απεγκλωβισμό ανθρώπων από τα σπίτια τους στο Λιανοκλάδι, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και πολίτες με κινητικά προβλήματα.

Χωρίς νερό και ρεύμα είναι η Κεφαλονιά τις τελευταίες ώρες. 25 κολώνες τις ΔΕΗ έχουν καταστραφεί. Στην Αγία Ευφημία υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι λόγω πτώσεως βράχων και δέντρων.

Στη δίνη του «Ιανού» είναι και η Ζάκυνθος, καθώς έχει κοπεί το ρεύμα στο νησί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!