Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ | [Σκάϊ]: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ έγινε 18: «Θα αποκαλύπτω όλα τα σκοτεινά μυστικά»
[Σκάϊ]: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ έγινε 18: «Θα αποκαλύπτω όλα τα σκοτεινά μυστικά»

[Σκάϊ]: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ έγινε 18: «Θα αποκαλύπτω όλα τα σκοτεινά μυστικά»

Εντωμεταξύ, με αφορμή την νέα χρονιά η ίδια έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο Twitter και δήλωσε πως ελπίζει το 2021 να είναι η χρονιά της αφύπνισης για την κλιματική αλλαγή

H φετινή 3η Ιανουαρίου ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για την Γκρέτα Τούμπεργκ αφού έκλεισε τα 18 της χρόνια και με αυτό τον τρόπο, ενηλικιώθηκε και απέκτησε μια σειρά προνομίων στη Σουηδία, όπως το δικαίωμα να οδηγεί αυτοκίνητο, να παντρευτεί ή να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα το καλοκαίρι του 2022.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η νεαρή ακτιβίστρια αποφάσισε να αποκαλύψει το δώρο που ήθελε… και όχι, δεν πρόκειται για κάποιο αυτοκίνητο ή για ένα υπέροχο και στυλάτο φόρεμα. Αντίθετα με τα πλείστα κορίτσια της ηλικίας της, η Γκρέτα αποκάλυψε στους Sunday Times πως θα ήθελε “Λίγο φως” και ξεκαθάρισε:

«Οι προβολείς στο ποδήλατό μου έχουν χαλάσει και στη Σουηδία σκοτεινιάζει πολύ γρήγορα το χειμώνα». Ω, ναι. Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν χρειάζομαι καινούρια φορέματα. Γνωρίζω άτομα, που έχουν πολλά ρούχα και θα τους ρωτήσω αν μπορούν να μου δανείσουν ή να μου χαρίσουν μερικά, εφόσον δεν τα χρειάζονται».

Εντωμεταξύ, με αφορμή την νέα χρονιά η ίδια έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο Twitter και δήλωσε πως ελπίζει το 2021 να είναι η χρονιά της αφύπνισης για την κλιματική αλλαγή και με αυτό τον τρόπο ξεκαθάρισε πως η ενηλικίωσή της δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που δρα και σκέφτεται όσο αφορά την προστασία του περιβάλλοντος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!