Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιοι ήθελαν να «κλείσουν το στόμα» του δημοσιογράφου και γιατί
[Σκάϊ]: Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιοι ήθελαν να «κλείσουν το στόμα» του δημοσιογράφου και γιατί

[Σκάϊ]: Γιώργος Καραϊβάζ: Ποιοι ήθελαν να «κλείσουν το στόμα» του δημοσιογράφου και γιατί

Οι αρχές σε κάθε περίπτωση θα βάλουν στο μικροσκόπιο τα πάντα όσον αφορά τις δραστηριότητες του δημοσιογράφου, έρευνες και ρεπορτάζ, ώστε να μπορέσουν να εξάγουν συμπεράσματα

Στελέχη της Greek mafia εκτιμούν, το πιθανότερο, οι αρχές ότι βρίσκονται πίσω από την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.
Αρμόδιοι αξιωματικοί κάνουν λόγο για «χαριστική βολή» στην δημοσιογραφία καθώς κάποιοι φαίνεται να επιθυμούσαν να «σιγήσει» η φωνή του δημοσιογράφου.

Ειδικότερα, κάνουν λόγο για modus operandi που παραπέμπει σε οργανωμένο έγκλημα.
Η Greek Mafia έχει αιματοκυλήσει, κατά την τελευταία τριετία την Αθήνα με συμβόλαια θανάτου για τα οποία απευθύνονται σε γραφεία ενοικιάσεως εκτελεστών από το εξωτερικό.

Όπως συγκεκριμένα αναφέρουν οι αρχές, αναθέτουν συμβόλαια θανάτου από συμφέρον, για επίδειξη δύναμης ή ακόμα και για κυριαρχικό καπρίτσιο.
Σκοτώνουν όσους «στραβοκοιτάξουν», εκτελούν για παραδειγματισμό αντιπάλων ή στην προσπάθεια τους να προλάβουν να εξοντώσουν πιθανούς εχθρούς πριν να εξοντωθούν οι ίδιοι από αυτούς.

Επιπρόσθετα στόχος τους γίνεται όποιος «γνωρίζει» κάτι που δεν θα έπρεπε ή ακόμη κι όταν πιστεύουν κάτι τέτοιο για αυτόν.

Οι αρχές σε κάθε περίπτωση θα βάλουν στο μικροσκόπιο τα πάντα όσον αφορά τις δραστηριότητες του δημοσιογράφου, έρευνες και ρεπορτάζ, ώστε να μπορέσουν να εξάγουν συμπεράσματα για το εάν υπάρχει κάτι σε αυτές που ενδεχομένως να «ενόχλησε» την Greek Mafia καθώς είναι σαφές πως υπήρχε ξεκάθαρη εντολή για τον θάνατό του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!