Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Γεννηματά: Στο ΚΙΝΑΛ η νέα γενιά έχει λόγο και χώρο και ρόλο
[Σκάϊ]: Γεννηματά: Στο ΚΙΝΑΛ η νέα γενιά έχει λόγο και χώρο και ρόλο

[Σκάϊ]: Γεννηματά: Στο ΚΙΝΑΛ η νέα γενιά έχει λόγο και χώρο και ρόλο

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε την ανάγκη αύξησης του ρυθμού του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού και την σχετική πρωτοβουλία του ΚΙΝΑΛ για την καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών.

“Στο ΚΙΝΑΛ η νέα γενιά έχει λόγο και έχει χώρο και έχει και ρόλο” τόνισε σε συνάντηση με νέους του δικτύου νεολαίας του ΚΙΝΑΛ, η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους νέους, όπως, η ανεργία και οι χαμηλές αμοιβές, οι σπουδές, αλλά και σε άλλα κοινωνικά προβλήματα, όπως το χαμηλό δημογραφικό, η ενημέρωση γύρω από την αντισύλληψη και τις αμβλώσεις, οι ανισότητες και οι έμφυλες διακρίσεις. Στάθηκε, επίσης, σε στερεότυπα και προκαταλήψεις για τη θέση και το ρόλο της γυναίκας στη δημόσια ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι και η ίδια στην πολιτική διαδρομή της έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές μέχρι και σήμερα, λογικές, όπως, π.χ. “αν μπορεί μια γυναίκα να πάει παραπέρα” και εάν “μπορεί μια γυναίκα να ξαναδιπλασιάσει τα ποσοστά του κόμματος, ή το έκανε μια φορά και τέλος και χρειαζόμαστε έναν άνδρα δυναμικό ….” και πρόσθεσε:

“Είμαστε, ένα κόμμα, μια δύναμη αλλαγής. Και εάν δεν αλλάξουμε εμείς τα στερεότυπα και τα δεδομένα, από ποιον περιμένουμε να τα αλλάξει στην Ελλάδα; Από τη συντηρητική ΝΔ, από τους λαϊκιστές του ΣΥΡΙΖΑ..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!