Κυριακή, 9 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Γεννηματά: Άμεση προτεραιότητα ο εμβολιασμός στον τουρισμό
[Σκάϊ]: Γεννηματά: Άμεση προτεραιότητα ο εμβολιασμός στον τουρισμό

[Σκάϊ]: Γεννηματά: Άμεση προτεραιότητα ο εμβολιασμός στον τουρισμό

Ενόψει της φετινής τουριστικής χρονιάς, κατέθεσε πέντε προτάσεις άμεσης εφαρμογής. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για σειρά λαθών το προηγούμενο διάστημα στον τομέα του τουρισμού.

Επίθεση στην κυβέρνηση ότι απέτυχε στη διαχείριση της πανδημίας σε όλα τα επίπεδα παρά την προπαγάνδα, εξαπέλυσε η Φώτη Γεννηματά από τη Βουλή κατά τη συζήτηση επερώτησης του Κινήματος Αλλαγής για τον τουρισμό.

«Με τις συνεχείς παρεμβάσεις Κυβερνητικών στελεχών, δίχασε την επιτροπή των επιστημόνων και κλόνισε την εμπιστοσύνη των πολιτών», τόνισε η κ. Γεννηματά και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι τώρα, μπροστά στα δύσκολα παραιτείται από την ευθύνη της και λέει στους πολίτες «Πάρτε τα self tests και βγάλτε τα πέρα μόνοι σας».

Ειδικά για τον τουρισμό κατηγόρησε την κυβέρνηση για σειρά λαθών το προηγούμενο διάστημα, όπως άνοιγμα άνευ όρων των χερσαίων συνόρων, έλλειψη συμφωνιών με τρίτες χώρες, συγκεχυμένα και καθυστερημένα υγειονομικά πρωτόκολλα, διάκριση των τουριστικών περιοχών σε «δήθεν επικίνδυνες» και «μη επικίνδυνες» καταδικάζοντας έτσι πολλές από αυτές. Επίσης αναφέρθηκε σε παλινωδίες στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, και χαρακτήρισε αποτυχημένο το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού.

Ενόψει της φετινής τουριστικής χρονιάς, κατέθεσε πέντε προτάσεις άμεσης εφαρμογής.

1. Άμεση προτεραιότητα ο εμβολιασμός των εργαζομένων στον Τουρισμό. Στο αμέσως επόμενο διάστημα.

2. Εφαρμογή του πιστοποιητικού εμβολιασμού για τα ταξίδια. Για όσους επισκέπτες δεν έχουν εμβολιαστεί υποχρεωτικό πρόσφατο αρνητικό τεστ.

3.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!