Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Γκάγκα για πλαστά πιστοποιητικά: Θα είμαστε άτεγκτοι
[Σκάϊ]: Γκάγκα για πλαστά πιστοποιητικά: Θα είμαστε άτεγκτοι

[Σκάϊ]: Γκάγκα για πλαστά πιστοποιητικά: Θα είμαστε άτεγκτοι

«Tο υπουργείο όπου ακούει θα το ψάχνει και όπου πιστοποιείται πρόβλημα θα υπάρχουν οι αντίστοιχες κυρώσεις», τόνισε από τη Θεσσαλονίκη η αναπληρώτρια υπουργός.

Άτεγκτο θα είναι το υπουργείο Υγείας στις περιπτώσεις υγειονομικών που παρουσιάζουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, όπως ανέφερε η ανταπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα μετά από σύσκεψη που είχε με τους διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη και Δημήτρη Τσαλικάκη. Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της 85ης ΔΕΘ.

Η κ. Γκάγκα μετά τη σύσκεψη που είχε με τους διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ συναντήθηκε με την διοίκηση του Θεαγενείου και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τη διοίκηση του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Εξάλλου ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης φτάνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη όπου το απόγευμα θα έχει συναντήσεις στον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης με τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων Ιατρών, Φαρμακοποιών, Οδοντιάτρων και τις διοικήσεις της 3ης και 4ης ΥΠΕ. Ο κ Πλεύρης αύριο στις 11.45 το πρωί θα παρευρεθεί στα εγκαίνIα των περιπτέρων του υπουργείου Υγείας και του ΙΣΘ στην ΔΕΘ και στις 13:00 θα μιλήσει για την για την πανδημία στο συνεδριακό κέντρο “Νικόλαος Γερμανός”.

«Τα πλαστά πιστοποιητικά είναι ένα πρόβλημα που μας στεναχωρεί πάρα πολύ. Νομίζω ότι είναι πολύ λίγα αυτή τη στιγμή και είναι μέσα σε μια διαδικασία που ελέγχονται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!