Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Σκάϊ]: Flexfin: Ποια είναι η εταιρεία που αλλάζει τους κανόνες στο factoring
[Σκάϊ]: Flexfin: Ποια είναι η εταιρεία που αλλάζει τους κανόνες στο factoring

[Σκάϊ]: Flexfin: Ποια είναι η εταιρεία που αλλάζει τους κανόνες στο factoring

Ένα καινοτόμο και ευέλικτο μοντέλο factoring προσφέρει η Flexfin (www.flexfin.eu) σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που σήμερα έχουν μεγαλύτερη από ποτέ ανάγκη για ρευστότητα.

Όπως εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος της Flexfin, Δημήτρης Βρανόπουλος, η ελληνική fintech αξιοποιεί την τεχνολογία για να «σπάσει» τα παραδοσιακά δεσμά του factoring, δίνοντας χρήματα σε κάθε είδους επιχειρήσεις, ακόμη και ζημιογόνες ή startups. Ταυτόχρονα, καταφέρνει να εξαλείψει γραφειοκρατία και καθυστερήσεις χάρη στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα που δεν απαιτεί καθόλου φυσική παρουσία από τους πελάτες της.

Ποια είναι η Flexfin και τι υπηρεσίες προσφέρει;

Η Flexfin είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες factoring που δεν είναι θυγατρική τράπεζας. Διευκολύνει τις επιχειρήσεις, όχι μόνο προσφέροντάς τους άμεση ρευστότητα για τα αγαθά που έχουν πουλήσει ή τις υπηρεσίες που έχουν προσφέρει αλλά και αναλαμβάνοντας την είσπραξη των τιμολογίων ή των επιταγών κάθε μήνα.

Αυτό που κάνουμε είναι να δίνουμε άμεσα χρήματα στις εταιρείες-πελάτες μας προεξοφλώντας άμεσα το μεγαλύτερο ποσό των τιμολογίων –κατά κανόνα το 80%– που έχουν εκδώσει στους δικούς τους πελάτες. Έτσι, τους δίνουμε μπροστά τα χρήματα που χρειάζονται για να συνεχίσουν να λειτουργούν. Όσο για το υπόλοιπο 20%, αυτό καταβάλλεται με την εξόφληση του τιμολογίου αφού αφαιρεθεί η αμοιβή και τα έξοδα της Flexfin.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!