Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Σκάϊ]: «Φυλακή, θάνατος ή νίκη»: Ο Μπολσονάρου για τις εναλλακτικές του μετά τις εκλογές
[Σκάϊ]: «Φυλακή, θάνατος ή νίκη»: Ο Μπολσονάρου για τις εναλλακτικές του μετά τις εκλογές

[Σκάϊ]: «Φυλακή, θάνατος ή νίκη»: Ο Μπολσονάρου για τις εναλλακτικές του μετά τις εκλογές

«Κάνω το σωστό και δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν», είπε ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας, ο οποίος επιδιώκει την επανεκλογή του στις προεδρικές εκλογές 2022.

Ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου δήλωσε χθες Σάββατο ότι βλέπει τρεις εναλλακτικές για το εγγύς μέλλον του: «Να πάει φυλακή, να σκοτωθεί ή να νικήσει» στις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου έτους.

«Υπάρχουν τρεις εναλλακτικές για το μέλλον μου: να με συλλάβουν, να σκοτωθώ ή να νικήσω. Να είστε σίγουροι ότι η πρώτη εναλλακτική δεν πρόκειται να συμβεί. Κάνω το σωστό και δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν», είπε ο Μπολσονάρου, ο οποίος επιδιώκει την επανεκλογή του στις προεδρικές εκλογές 2022. Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με ευαγγελιστές σε επίσκεψή του στη Γκοϊάνια, στο κεντρικό τμήμα της χώρας.

Σε ένα πλαίσιο εντάσεων με τη δικαστική εξουσία, ο Βραζιλιάνος πρόεδρος επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στο Ομοσπονδιακό Ανώτατο Δικαστήριο (STF) και στο Ανώτερο Εκλογικό Δικαστήριο (TSE) και προειδοποίησε: «Δεν υπάρχει άνθρωπος στη γη που θα με εκφοβίσει».

Ο Μπολσονάρου υπέστη την Τετάρτη μια ήττα, καθώς ο πρόεδρος της Γερουσίας της Βραζιλίας, Ροντρίγκο Πατσέκο απέρριψε το αίτημά του για την έναρξη διαδικασίας μομφής κατά του Αλεσάντρε ντε Μοράες, ενός από τους έντεκα δικαστές του STF και μέλος του TSE.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!