Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Σκάϊ]: Το Facebook αφαίρεσε (πάλι) προσβλητικές διαφημίσεις του Τραμπ - Τι περιείχαν
[Σκάϊ]: Το Facebook αφαίρεσε (πάλι) προσβλητικές διαφημίσεις του Τραμπ - Τι περιείχαν

[Σκάϊ]: Το Facebook αφαίρεσε (πάλι) προσβλητικές διαφημίσεις του Τραμπ - Τι περιείχαν

Το στρατόπεδο του Τραμπ προέβαλε τις διαφημίσεις την Τρίτη με στόχο να κερδηθούν στρατηγικής σημασίας πολιτείες όπως η Φλόριντα και η Βόρεια Καρολίνα

Το Facebook ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι αφαίρεσε τις διαφημίσεις της προεκλογική καμπάνιας του Τραμπ που συνέδεαν αβάσιμα την είσοδο προσφύγων στις ΗΠΑ με τη μετάδοση του κορωνοϊού.
Το διαφημιστικό περιλαμβάνει βίντεο με (ποιον άλλον;) τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία Τζο Μπάιντεν που αναφέρεται στην ασφάλεια των αμερικανικών συνόρων. Στο βίντεο του Τραμπ διατυπώνεται ο ισχυρισμός, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, ότι ο Μπάιντεν θα αυξήσει κατά… 700% τους πρόσφυγες από τη Σομαλία, τη Συρία και την Υεμένη, σύμφωνα με το NBC News. Περιλαμβάνει επίσης κείμενο που ισχυρίζεται ότι η “αύξηση των προσφύγων παρουσιάζει κινδύνους για τη δημόσια υγεία”.
Το στρατόπεδο του Τραμπ προέβαλε τις διαφημίσεις την Τρίτη με στόχο να κερδηθούν στρατηγικής σημασίας πολιτείες όπως η Φλόριντα και η Βόρεια Καρολίνα. Ορισμένες από τις παραλλαγές του διαφημιστικού μηνύματος δέχθηκαν χιλιάδες ή δεκάδες χιλιάδες αντιδράσεις χρηστών πριν καταργηθούν την επόμενη μέρα, σύμφωνα με το NBC.
“Απορρίψαμε αυτές τις διαφημίσεις επειδή δεν επιτρέπουμε ισχυρισμούς ότι η σωματική ασφάλεια, η υγεία ή η επιβίωση των ανθρώπων απειλείται από άτομα βάσει της εθνικής τους καταγωγής ή του μεταναστευτικού”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Facebook, Άντι Στόουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!