Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Επίθεση με βιτριόλι -Δίκη: Η δήλωση της κατηγορουμένης για την απουσία της
[Σκάϊ]: Επίθεση με βιτριόλι -Δίκη: Η δήλωση της κατηγορουμένης για την απουσία της

[Σκάϊ]: Επίθεση με βιτριόλι -Δίκη: Η δήλωση της κατηγορουμένης για την απουσία της

Γραπτή δήλωση της της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται αναγνώστηκε στο δικαστήριο. Μετατροπή της κατηγορίας, πιο ευνοϊκή, ζήτησε ο δικηγόρος της. Συνεχίζεται η διαδικασία.

Της Ιωάννας Μάνδρου

Γραπτή δήλωση με την οποία έκανε γνωστή την πρόθεσή της κατηγορούμενης Έφης Καρακατζούλα να παρευρεθεί σε μεταγενέστερο στάδιο στη δικαστική αίθουσα ανέγνωσε ο πρόεδρος της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Στην εκφώνηση του ονόματός της, ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε στο δικαστήριο ότι ειναι απούσα. Τότε, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, ανέγνωσε τη γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, στην οποία αναφερόταν: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνεχεία της διαδικασίας».

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λόγω ηθικής βλάβης που υπέστη από την άδικη πράξη της κατηγορουμένης.

Τοποθέτηση συνηγόρου υπεράσπισης Σάκης Κεχαγιόγλου

.Εκφράζουμε την προσωπική μας συμπάθεια στο θύμα αυτής της επιθέσεως. Η προσωπική και ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης δεν έχει σχέση με τα νομικά. Θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω στην κ. Παλιοσπύρου τη συμπάθεια μου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια. Το τι θα πει η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, θα το πει στον οικείο δικονομικά χρόνο» ανέφερε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!