Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Επιστολή Πέτσα στους δημάρχους για την επιτάχυνση των εμβολιασμών
[Σκάϊ]: Επιστολή Πέτσα στους δημάρχους για την επιτάχυνση των εμβολιασμών

[Σκάϊ]: Επιστολή Πέτσα στους δημάρχους για την επιτάχυνση των εμβολιασμών

Ο αναπληρωτής υπουργός επισημαίνει ότι κατά τόπους παραμένει ανεμβολίαστο ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού, με πολίτες είτε να διστάζουν, είτε να αρνούνται αντιληφθούν πόσο μεγάλο κίνδυνο μπορεί να προκαλέσουν στον εαυτό τους, στους οικείους τους και στο κοινωνικό σύνολο.

Έκκληση στην τοπική αυτοδιοίκηση να ενώσει τις δυνάμεις της με την κυβέρνηση για να ενισχυθούν αποφασιστικά οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού απευθύνει με επιστολή του προς τους δημάρχους ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Η επιστολή έρχεται σε συνέχεια της χθεσινή ευρείας κυβερνητικής σύσκεψης υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο της στενότερης συνεργασίας και του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης, του επιχειρηματικού κόσμου και της κοινωνίας των πολιτών για την επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος.

Ο αναπληρωτής υπουργός επισημαίνει στην επιστολή του ότι κατά τόπους παραμένει ανεμβολίαστο ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού, με πολίτες είτε να διστάζουν, είτε να αρνούνται αντιληφθούν πόσο μεγάλο κίνδυνο μπορεί να προκαλέσουν στον εαυτό τους, στους οικείους τους και στο κοινωνικό σύνολο.

«Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε την υγεία μας. Και το εμβόλιο είναι το ισχυρότερο όπλο για να κερδίσουμε μια και καλή την ελευθερία μας και να ξαναπάρουμε τη ζωή μας πίσω. Ας το αξιοποιήσουμε όλοι τώρα», τονίζεται στην επιστολή.

Ακολουθεί η επιστολή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη χθεσινή σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μου ανατέθηκε ο συντονισμός ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τις εμβολιαστικές υπηρεσίες, ώστε να προχωρήσει πιο γρήγορα ο εμβολιασμός σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!