Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Επικοινωνία Βλάση-Κοτανίδου για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Τιράνων
[Σκάϊ]: Επικοινωνία Βλάση-Κοτανίδου για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Τιράνων

[Σκάϊ]: Επικοινωνία Βλάση-Κοτανίδου για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Τιράνων

Επιστολή με ευχές για περαστικά έστειλε στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο και ο πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου και Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος.

Με την καθηγήτρια Πνευμονολογίας στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” Αναστασία Κοτανίδου επικοινώνησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Τιράνων.

«Σήμερα είχα τηλεφωνική επικοινωνία με την καθηγήτρια Πνευμονολογίας στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, κ. Κοτανίδου, προκειμένου να ενημερωθώ για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιου, ο οποίος νοσηλεύεται με Covid19», ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Βλάσης.

«Μετέφερα το ενδιαφέρον, αλλά και τις ευχές μου -όπως και του συνόλου της πολιτικής ηγεσία του Υπουργείου – για ταχεία ανάρρωση. Η σκέψη μας είναι κοντά του», συμπλήρωσε.

Στο μεταξύ, επιστολή συμπάθειας με ευχές για περαστικά απέστειλε στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και ο πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου και Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Μακαριώτατε Ἀρχιεπίσκοπε Τιράνων, Δυρραχίου καί πάσης Ἀλβανίας, ἐν Χριστῷ τῷ Θεῷ λίαν ἀγαπητέ καί περιπόθητε ἀδελφέ καί συλλειτουργέ τῆς ἡμῶν Μετριότητος, κύριε Ἀ ν α σ τ ά σ ι ε, τήν Ὑμετέραν Μακαριότητα ἐν Κυρίῳ κατασπαζόμενοι ὑπερήδιστα προσαγορεύομεν.
Μετ’ ἰδιαιτέρας συγκινήσεως καί ἀγωνίας ἐπληροφορήθημεν περί τῆς ἐπισυμβάσης ἀσθενείας τῆς Ὑμετέρας λίαν ἡμῖν ἀγαπητῆς καί περισπουδάστου Μακαριότητος, διό καί προαγόμεθα διά τοῦ παρόντος ἀδελφικοῦ ἡμῶν Γράμματος ἵνα ἐκφράσωμεν Αὐτῇ τήν βαθεῖαν συμπάθειαν τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος, τῆς Ἱερᾶς ἡμῶν Συνόδου καί ἡμῶν προσωπικῶς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!