Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Εντάσεις σε σχολεία: Έστειλαν τα παιδιά τους χωρίς μάσκες
[Σκάϊ]: Εντάσεις σε σχολεία: Έστειλαν τα παιδιά τους χωρίς μάσκες

[Σκάϊ]: Εντάσεις σε σχολεία: Έστειλαν τα παιδιά τους χωρίς μάσκες

Στο 55ο Δημοτικό σχολείο της Πάτρας 4 παιδιά έμειναν εκτός, καθώς οι γονείς τους δεν ήθελαν τα παιδιά να φορέσουν μάσκα.

Εντάσεις και προβλήματα παρουσιάστηκαν σε διάφορα σχολεία της χώρας, αφού κάποιοι γονείς αρνούνται να φορέσουν στα παιδιά μάσκες.

Στο 55ο Δημοτικό σχολείο της Πάτρας 4 παιδιά έμειναν εκτός, καθώς οι γονείς τους δεν ήθελαν τα παιδιά να φορέσουν μάσκα. Είπαν, μάλιστα ότι θα συνεχίσουν αυτή την τακτική, καθημερινά, διότι δεν πιστεύουν όσα λένε οι λοιμωξιολόγοι.

Επίσης, ένας πατέρας από τη Θεσσαλονίκη, είπε στην κάμερα του ΣΚΑΪ ότι «αν χρειαστεί το παιδί μου δεν θα παρακολουθήσει μαθήματα για έναν χρόνο».

Και στην Κρήτη, υπήρξαν περιπτώσεις γονέων που δεν θέλουν να στείλουν τα παιδιά στο σχολείο εξαιτίας του μέτρου υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.

Κάποιοι γονείς ισχυρίζονται ότι τα παιδιά έχουν αναπνευστικά προβλήματα και γι’ αυτό δε μπορούν να φορούν μάσκα.

Άλλοι, αρνούνται εντελώς να τα στείλουν σχολείο λέγοντας ότι δεν θα κρατήσουν τα παιδιά στο σπίτι για όσο χρειαστεί.

Στο Κορδελιό μια μαθήτρια, σύμφωνα με το GR Times , αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και έφυγε από το σχολείο, παρόλο που ενημερώθηκε ότι αν δεν φορέσει θα πρέπει να βγει εκτός σχολείου και θα πάρει τις αντίστοιχες απουσίες.

Παράλληλα, στο ίδιο σχολείο μια άλλη μητέρα μάλωσε το γιό της επειδή δέχτηκε να φορέσει μάσκα.

Η μητέρα, όπως αναφέρει το GR Times , υποστήριζε ότι με τη μάσκα θα δημιουργηθούν προβλήματα στην υγεία του και του ζήτησε να την πετάξει, ενώ αμέσως μετά μπήκε στο σχολείο για να ζητήσει εξηγήσεις από τον διευθυντή για το θέμα της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!