Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Έκτροπα στο ΣΙΓΜΑ: 7 αρνητές εμβολιασμών υπό κράτηση, μαζί τους και επιδημιολόγος
[Σκάϊ]: Έκτροπα στο ΣΙΓΜΑ: 7 αρνητές εμβολιασμών υπό κράτηση, μαζί τους και επιδημιολόγος

[Σκάϊ]: Έκτροπα στο ΣΙΓΜΑ: 7 αρνητές εμβολιασμών υπό κράτηση, μαζί τους και επιδημιολόγος

Δύο από τους συλληφθέντες αρνήθηκαν από την ώρα της σύλληψής τους προχθές, να υποβληθούν σε rapid test καθώς και ο δικηγόρος του ενός

Μετά από επεισοδιακή διαδικασία που διήρκησε έξι ώρες, Δικαστήριο στη Λευκωσία έθεσε τελικά υπό οκταήμερη κράτηση εφτά πρόσωπα, σε σχέση με τη διαδήλωση έξω από το Προεδρικό αλλά και για την επίθεση στο τηλεοπτικό συγκρότημα ΔΙΑΣ (ΣΙΓΜΑ).
Δύο από τους συλληφθέντες αρνήθηκαν από την ώρα της σύλληψής τους προχθές, να υποβληθούν σε rapid test καθώς και ο δικηγόρος του ενός, με αποτέλεσμα Δικαστήριο,
Πρωτοκολλητείο και Αστυνομία να αναζητήσουν λύση στο πρόβλημα. Ενώ ήταν προγραμματισμένη η προσαγωγή των εφτά υπόπτων στο Δικαστήριο να γίνει στις 11 το πρωί, μόλις στις 3.30 το απόγευμα έγινε εφικτή και ολοκληρώθηκε μετά τις 5μ.μ. Όταν η Αστυνομία πληροφόρησε το Δικαστήριο για τους δύο που δεν είχαν αρνητική εξέταση rapid test, άρχισαν επαφές με το Ανώτατο Δικαστήριο που εκδίδει και τους σχετικούς κανονισμούς για τον τρόπο λειτουργίας των Δικαστηρίων. Τελικά μετά από ώρες αποφασίστηκε όπως η διαδικασία της κράτησης των εφτά υπόπτων γίνει ερήμην των δύο όπως και χωρίς την παρουσία του ενός συνηγόρου που επίσης αρνείτο να υποβληθεί σε εξέταση για τον ιό.
Τελικά το Δικαστήριο αφού άκουσε τον ανακριτή της υπόθεσης, έκρινε ότι υπάρχει μαρτυρία ώστε οι εφτά ύποπτοι να τεθούν υπό κράτηση για οκτώ ημέρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!