Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Δυτική Αττική: Πότε θα είναι έτοιμη η νέα αστυνομική έδρα – Η επίσκεψη Χρυσοχοΐδη
[Σκάϊ]: Δυτική Αττική: Πότε θα είναι έτοιμη η νέα αστυνομική έδρα – Η επίσκεψη Χρυσοχοΐδη

[Σκάϊ]: Δυτική Αττική: Πότε θα είναι έτοιμη η νέα αστυνομική έδρα – Η επίσκεψη Χρυσοχοΐδη

«Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε διαρκώς στους δρόμους με επιχειρήσεις, με παρουσία, σε συνεργασία με τους φιλήσυχους κατοίκους, έτσι ώστε η κοινωνική ειρήνη να εμπεδωθεί και σε αυτή την περιοχή, η οποία αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Την ενίσχυση του αναβαθμισμένου επιχειρησιακού σχεδίου για την αστυνόμευση και ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, που εφαρμόζεται ήδη εδώ και δύο μήνες, ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδης από τον Δήμο Αχαρνών, όπου βρέθηκε μαζί με τον Δήμαρχο, Σπύρο Βρεττό.

Όπως τόνισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά από σύσκεψη, στο Ζεφύρι, για τον απολογισμό της μέχρι τώρα εφαρμογής του επιχειρησιακού σχεδίου, «είμαστε εδώ σε καθημερινή βάση, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, να καταπολεμήσουμε το φαινόμενο της εγκληματικότητας, της παραβατικότητας. Έχουν συμβεί πολλά πράγματα εδώ τα προηγούμενα χρόνια και δεν θέλουμε να επαναληφθούν. Είμαστε άγρυπνοι καθημερινά , πιστεύουμε ότι κάνουμε καλή δουλειά, ωστόσο χρειάζεται και άλλο προσωπικό, καλύτερα εκπαιδευμένο προσωπικό, έτσι ώστε να συνεργάζεται με τους κατοίκους, να συλλαμβάνει και να παραπέμπει στη δικαιοσύνη τους ενόχους, όσοι παραβατούν και όσοι παρανομούν, όσοι είναι καθέξιμοι εγκληματίες που διακινούν ναρκωτικά στην περιοχή, που χρησιμοποιούν όπλα αυθαίρετα, που κατά κάποιο τρόπο εμποδίζουν την ομαλή, ειρηνική, κοινωνική ζωή».

Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αχαρνών, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, Αξιωματικούς της Αστυνομίας, εκπροσώπους του Δήμου και του Συλλόγου Αυλίζας κατά της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε το κτήριο όπου θα στεγαστούν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής και θα αποτελέσει την έδρα των επιχειρησιακών αστυνομικών δράσεων για ολόκληρη τη Δυτική Αττική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!