Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ | [Σκάϊ]: Δημοτικό μητρώο πολιτών-φροντιστών αδέσποτων ζώων από τον Δήμο Ηλιούπολης
[Σκάϊ]: Δημοτικό μητρώο πολιτών-φροντιστών αδέσποτων ζώων από τον Δήμο Ηλιούπολης

[Σκάϊ]: Δημοτικό μητρώο πολιτών-φροντιστών αδέσποτων ζώων από τον Δήμο Ηλιούπολης

«Σαν έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς των εθελοντών-φροντιστών μας. Διπλασιάσαμε τον προϋπολογισμό για τα αδέσποτα και σχεδιάζουμε κι άλλα μέτρα», δήλωσε ο δήμαρχος κ. Χατζηδάκης στο SKAIgr

Της Σταματίνας Σταματάκου

Την ώρα που οι περισσότεροι δήμοι στη χώρα αδιαφορούν για τα αδέσποτα ζώα ή ακόμη και εφαρμόζουν πρακτικές κατά τους, ο Δήμος Ηλιούπολης εφαρμόζει καινοτόμες πρακτικές, σε συνεργασία πάντα με την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.

Αυτή τη φορά ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, αρμόδιος στα θέματα των αδέσποτων ζώων, Αποστόλης Στασινόπουλος, δημιούργησαν ένα επίσημο δημοτικό μητρώο πολιτών-φροντιστών αδέσποτων ζώων, εφοδιασμένων με προσωπική ταυτότητα φροντιστή, για την διευκόλυνση της άσκησης της εθελοντικής τους δράσης σε συνθήκες περιορισμού μετακινήσεων και κάτω από την προστασία του Δήμου.

«Ο Δήμος μας ξεχωρίζει για την διαχείριση των αδέσποτων, αξιοποιώντας και συνεχίζοντας την θετική παράδοση στην πόλη μας και την άψογη συνεργασία με την πανελλαδικά προβεβλημένη, για τη δράση της, Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης. Θεσμοθετήσαμε την ταυτότητα φροντιστή σαν έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς των εθελοντών-φροντιστών μας. Διπλασιάσαμε τον προϋπολογισμό για τα αδέσποτα και σχεδιάζουμε κι άλλα μέτρα για το νέο έτος που αφορούν στην φροντίδα των ανυπεράσπιστων τετράποδων φίλων μας», επισημαίνει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης στο SKAI.gr.

Η δημιουργία της ταυτότητας φροντιστή αποτελεί τομή για όλους τους Δήμους της χώρας στην προστασία των αδέσποτων ζώων και των εθελοντών-φροντιστών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!