Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Σκάϊ]: Δημοσκόπηση PULSE για ΣΚΑΪ: Πόσοι πολίτες δεν θα εμβολιαστούν –Τι θα γίνει με το τείχος ανοσίας
[Σκάϊ]: Δημοσκόπηση PULSE για ΣΚΑΪ: Πόσοι πολίτες δεν θα εμβολιαστούν –Τι θα γίνει με το τείχος ανοσίας

[Σκάϊ]: Δημοσκόπηση PULSE για ΣΚΑΪ: Πόσοι πολίτες δεν θα εμβολιαστούν –Τι θα γίνει με το τείχος ανοσίας

Αν και οι ειδικοί προειδοποιούν ότι με τη μετάλλαξη Δέλτα, η επιλογή είναι: εμβόλιο ή κορωνοϊός, κάποιοι επιμένουν ότι δεν θα κάνουν το εμβόλιο. Πώς μεταφράζεται το ποσοστό όσων αρνούνται σε αριθμούς; Πόσο πιθανή είναι η επίτευξη της ανοσίας μέσα στο χειμώνα;

Περίπου 2 εκατ. πολίτες δεν έχουν κάνει το εμβόλιο ακόμα και είναι, μάλιστα, αμφίβολο το αν θα το κάνουν τελικά, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της PULSE για τον ΣΚΑΪ.

Αν και οι ειδικοί προειδοποιούν ότι με τη μετάλλαξη Δέλτα, η επιλογή είναι: εμβόλιο ή κορωνοϊός, κάποιοι επιμένουν ότι δεν θα κάνουν το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, από όσους απάντησαν ότι ακόμα δεν έχουν κάνει καμιά δόση, το 53% λέει ότι δεν θα εμβολιαστεί ποτέ και το 23% αρκετά αργότερα, ενώ μόνο το 9% λέει ότι θα εμβολιαστεί το συντομότερο δυνατόν και το 13% μετά από 2-3 μήνες.

Πώς μεταφράζονται οι απαντήσεις των ανεμβολίαστων σε αριθμούς πολιτών;

Μέχρι στιγμής, επί των 9 εκατομμυρίων ενηλίκων στη χωρά μας, έχουν κάνει έστω μια δόση εμβολίου περίπου 6.400.000, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία και μένουν 2.600.000 πολίτες άνω των 18 που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Με μια σχετική ανάγωγη – με την επιφύλαξη του περιθωρίου μικρής απόκλισης – το 53% των ανεμβολίαστων, που δηλώνει ότι δεν θα κάνει ποτέ το εμβόλιο, αντιστοιχεί σε 1.378.000 πολίτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!