Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Δικηγόρος Μυλωνοπούλου: Ο σύζυγος Καρολάιν συναίνεσε να μιλήσει η εντολέας μου στα ΜΜΕ
[Σκάϊ]: Δικηγόρος Μυλωνοπούλου: Ο σύζυγος Καρολάιν συναίνεσε να μιλήσει η εντολέας μου στα ΜΜΕ

[Σκάϊ]: Δικηγόρος Μυλωνοπούλου: Ο σύζυγος Καρολάιν συναίνεσε να μιλήσει η εντολέας μου στα ΜΜΕ

Η κλινική σύμβουλος υγείας πραγματοποίησε 8 συνεδρίες με την Καρολάιν και σε όλες συνοδευόταν από τον σύζυγο της υπογραμμίζοντας ότι είχε αναπτυχθεί μια άριστη σχέση μεταξύ τους.

Την αποκάλυψη ότι η εντολέας της και κλινική σύμβουλος υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, είχε την έγγραφη προέγκριση του πιλότου, πριν μιλήσει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έκανε η δικηγόρος της, Σταματία Μάρκου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα», δήλωσε ότι «ο πιλότος είχε δώσει έγγραφη προέγκριση προκειμένου η εντολέας μου να δώσει διευκρινίσεις στους δημοσιογράφους για τη σχέση τους. Η κ. Μυλωνοπούλου δεν θα έδινε διευκρινίσεις αν δεν είχε την έγκριση του συζύγου».

Συμπλήρωσε δε ότι η κλινική σύμβουλος υγείας πραγματοποίησε 8 συνεδρίες με την Καρολάιν και σε όλες συνοδευόταν από τον σύζυγο της υπογραμμίζοντας ότι είχε αναπτυχθεί μια άριστη σχέση μεταξύ τους. Αναφορικά με τους λόγους που την επισκεπτόταν, εξήγησε ότι η Καρολάιν ήταν μικρή σε πολύ μικρή ηλικία, είχε αποβάλει πριν τη γέννηση του παιδιού της και πέρασε μια διαδικασία που πράγματι χρειαζόταν έναν σύμβουλο υγείας.

Η κ. Μάρκου επισήμανε ότι η εντολέας της κλήθηκε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά, να δώσει κατάθεση διότι ο σύζυγος ανέφερε στην κατάθεση του ότι παρακολουθούσαν ψυχοθεραπείες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!