Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Σκάϊ]: Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Περικλής (videos)
[Σκάϊ]: Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Περικλής (videos)

[Σκάϊ]: Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Περικλής (videos)

Η Κόκκινη ομάδα ηττήθηκε για μία ακόμη φορά, με σκορ 10-6, με αποτέλεσμα να χάσει και τη δεύτερη ασυλία, με αποτέλεσμα να ψηφίσει τον δεύτερο παίκτη για αποχώρηση, μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη.

<?xml encoding=”utf-8″ ???>

Η Κόκκινη ομάδα ηττήθηκε για μία ακόμη φορά, με σκορ 10-6, με αποτέλεσμα να χάσει και τη δεύτερη ασυλία, με αποτέλεσμα να ψηφίσει τον δεύτερο παίκτη για αποχώρηση, μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη. Με 7 ψήφους, ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor. Ο Κοψιδάς έλαβε 2 ψήφους και μία ψήφο η Είζαμπεθ.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Τριαντάφυλλος ψήφισαν τον Περικλή, η Ανθή και ο Περικλής ψήφισαν τον Γιώργο Κοψιδά και η Ασημίνα την Ελίζαμπεθ.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν και σε αυτό το επεισόδιο. Ο Περικλής Κονδυλάτος είχε μια συζήτηση με την Ανθή Σαλαγκούδη που αφορούσε τις ηγετικές τάσεις του Γιώργου Κοψιδά. Οι σχέσεις των δύο παικτών με τον ηθοποιό είναι τεταμένες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους ήταν οι μόνοι που τον ψήφισαν αρνητικά στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού.

Ο Περικλής είπε χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος Κοψιδάς είπε να μαζέψουμε τις προμήθειες και να τις επιστρέψει εκείνος στους Μπλε. Εμένα μου χτύπησαν “καμπανάκια” και είπα “Τι δουλειά έχει αυτός;”. Συνήθως αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να πάρει μέρος σε τίποτα κι ακόμα κι όταν αποχώρησε η Κάτια δεν είπε λέξη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!