Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Δαμάσι – Διευθυντής νέου σχολείου σε Μητσοτάκη: «Τηρήσατε τη δέσμευσή σας» – Όταν είχε δακρύσει (vid) 
[Σκάϊ]: Δαμάσι – Διευθυντής νέου σχολείου σε Μητσοτάκη: «Τηρήσατε τη δέσμευσή σας» – Όταν είχε δακρύσει (vid) 

[Σκάϊ]: Δαμάσι – Διευθυντής νέου σχολείου σε Μητσοτάκη: «Τηρήσατε τη δέσμευσή σας» – Όταν είχε δακρύσει (vid) 

Ολοκληρώθηκε σε τέσσερις μόνο μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου – Μητσοτάκης: «Θέλω να γνωρίζετε ότι χρέος του κράτους είναι να βρίσκεται πάντα κοντά σε κάθε πολίτη ο οποίος δοκιμάζεται. Κανείς πολίτης δεν πρέπει να αισθάνεται απροστάτευτος».

«Τηρήσατε τη δέσμευσή σας» δήλωσαν τη Δευτέρα στον πρωθυπουργό ο δήμαρχος Τυρνάβου, ο διευθυντής του σχολείου και οι κάτοικοι για το νέο δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου που ολοκληρώθηκε σε τέσσερις μόνο μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου.
Το κτίριο χτίστηκε στη θέση του σχολείου που είχε υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου. Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, το έργο κατασκευής του νέου σχολείου υλοποιήθηκε με τη χορηγία του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, μετά από άμεσες προσωπικές παρεμβάσεις του πρωθυπουργού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το νεόκτιστο δημοτικό σχολείο, παρακολούθησε τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και μετά τον αγιασμό ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της νέας μονάδας, εμβαδού 880 τετραγωνικών μέτρων.

«Θέλω να γνωρίζετε ότι χρέος του κράτους είναι να βρίσκεται πάντα κοντά σε κάθε πολίτη ο οποίος δοκιμάζεται. Κανείς πολίτης δεν πρέπει να αισθάνεται απροστάτευτος. Το πρώτο μέλημα του κράτους είναι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας. Και αυτήν τη δέσμευσή μας κάθε μέρα που περνά θέλω να την κάνουμε πράξη». Αυτό ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το νεόκτιστο δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου, που κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ τεσσάρων μηνών αφότου ο μεγάλος σεισμός έπληξε την περιοχή, ξεναγήθηκε στις αίθουσες και παρακολούθησε τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!