Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Σκάϊ]: Χρηματοδότηση ύψους 250 εκατ. ευρώ σε 9.617 επιχειρήσεις της Αττικής
[Σκάϊ]: Χρηματοδότηση ύψους 250 εκατ. ευρώ σε 9.617 επιχειρήσεις της Αττικής

[Σκάϊ]: Χρηματοδότηση ύψους 250 εκατ. ευρώ σε 9.617 επιχειρήσεις της Αττικής

Όπως ανακοίνωσε ο Γ. Πατούλης: «Με σχολαστική δουλειά και με όρους απόλυτης διαφάνειας και αξιοκρατίας η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει χιλιάδες επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία – θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους και με άλλες δράσεις»

9.617 επιχειρήσεις της Αττικής ενισχύονται με μη επιστρεπτέα χρηματοδότηση, ύψους 250.104.325 ευρώ

Γ. Πατούλης: «Με σχολαστική δουλειά και με όρους απόλυτης διαφάνειας και αξιοκρατίας η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει χιλιάδες επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία – θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους και με άλλες δράσεις»

Ανάρτηση του τελικού πίνακα με το σύνολο των επιχειρήσεων που θα λάβουν μη επιστρεπτέα χρηματοδότηση, από το πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19»

O Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης υπέγραψε την απόφαση έγκρισης του Πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης της Δράσης «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 στην Αττική», που υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής, με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττικής (ΕΣΠΑ) 2014-2020.

Με την απόφαση αυτή προχωρούν προς ένταξη επιπλέον 5.017 επιχειρήσεις, οι οποίες αξιολογήθηκαν θετικά και η συνολική δημόσια δαπάνη τους καλύπτεται από τον προϋπολογισμό της δράσης. Γι’ αυτές εγκρίνεται η ένταξή τους, με τροποποίηση της με αρ. πρωτ. 1474/17.05.2021 αρχικής απόφασης ένταξης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!