Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Σκάϊ]: Χατζηδάκης σε ΣΚΑΪ 100,3: Προκαλούν κατάθλιψη οι δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ για εργασιακό μεσαίωνα
[Σκάϊ]: Χατζηδάκης σε ΣΚΑΪ 100,3: Προκαλούν κατάθλιψη οι δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ για εργασιακό μεσαίωνα

[Σκάϊ]: Χατζηδάκης σε ΣΚΑΪ 100,3: Προκαλούν κατάθλιψη οι δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ για εργασιακό μεσαίωνα

Αναφερόμενος στο χρόνο διευθέτησης εργασίας ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι εφαρμόζεται σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια

Η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ και οι δηλώσεις περί εργασιακού μεσαίωνα και οδοστρωτήρα μου προκαλούν κατάθλιψη ακόμα και για τα δεδομένα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως εξήγησε, μιλάνε τόσο απαξιωτικά για ένα νομοσχέδιο που εισάγει πληρωμένες γονικές άδειες και για τον πατέρα, που δίνει για πρώτη φορά άδεια πατρότητες πληρωμένη για 14 μέρες, που φέρνει μέτρα για τη βία και την παρενόχληση στο χώρο εργασίας.

Αναφερόμενος στο χρόνο διευθέτησης εργασίας ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι εφαρμόζεται σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πως τη βλέπει πρώτη φόρα. Ξεκαθάρισε επίσης ότι προφανώς και οι υπερωρίες θα πληρώνονται με χρήματα

Η συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, με την ακρόαση των εξωκοινοβουλευτικών φορέων.

Πηγή: skai.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!