Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Αρχίζουν οι εμβολιασμοί στο ΠΑΜΑΚ
[Σκάϊ]: Αρχίζουν οι εμβολιασμοί στο ΠΑΜΑΚ

[Σκάϊ]: Αρχίζουν οι εμβολιασμοί στο ΠΑΜΑΚ

Oι φοιτητές του ΠΑΜΑΚ που είναι εμβολιασμένοι αγγίζουν το 65-70%, ενώ όσον αφορά στο ακαδημαϊκό προσωπικό το ποσοστό αυτό φτάνει στο 90%.

Αρχίζουν σήμερα, Τετάρτη, οι πρώτοι εμβολιασμοί φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Τα πρώτα ραντεβού έχουν ήδη κλειστεί από φοιτητές του ΠΑΜΑΚ που θα εμβολιαστούν με το σκεύασμα της Pfizer, μέσα στους χώρους που έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα, εντός του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος.

Όπως ανέφερε στο Thestival ο κ. Δημήτρης Χανδράκης αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου, ήδη αρκετοί φοιτητές έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρουν τους για να εμβολιαστούν. “Είναι όλα έτοιμα για να λειτουργήσει το εμβολιαστικό κέντρο μέσα στο Πανεπιστήμιο. Το πρώτο ραντεβού είναι για τις 9:00 το πρωί. Έχουμε περίπου έξι προγραμματισμένα ραντεβού εμβολιασμών για την Τετάρτη και 12 για την Πέμπτη”.

Οι εμβολιασμοί θα γίνονται σε δύο γραφεία που διαμορφώθηκαν ανάλογα και στεγάζονται στο ισόγειο, ενώ το εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργεί από τις 8:30 το πρωί μέχρι και τη 1:30 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του ο κ. Χανδράκης, οι φοιτητές του ΠΑΜΑΚ που είναι εμβολιασμένοι αγγίζουν το 65-70%, ενώ όσον αφορά στο ακαδημαϊκό προσωπικό το ποσοστό αυτό φτάνει στο 90%.

Πηγή: thestival.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!