Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Σκάϊ]: «Από δω η γυναίκα μου…»: Aγόρασε 2 δαχτυλίδια για σύζυγο και ερωμένη και αποκαλύφθηκε στο TikTok (vid)
[Σκάϊ]: «Από δω η γυναίκα μου…»: Aγόρασε 2 δαχτυλίδια για σύζυγο και ερωμένη και αποκαλύφθηκε στο TikTok (vid)

[Σκάϊ]: «Από δω η γυναίκα μου…»: Aγόρασε 2 δαχτυλίδια για σύζυγο και ερωμένη και αποκαλύφθηκε στο TikTok (vid)

Η Έλι υποστηρίζει πως ο αγοραστής της είχε πει τα σχέδιά του όταν εκείνη ρώτησε εάν ήθελε μία ή δύο αποδείξεις. Δεν μοιράστηκε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τον άνδρα, αλλά το βίντεό της φαίνεται πως προσέλκυσε την προσοχή των χρηστών, καθώς έχει πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές.

Πολύ πιο ακριβό φαίνεται τελικά πως ήταν το τίμημα της αγοράς δύο δαχτυλιδιών για άνδρα στο Μόντρεαλ, καθώς πρώην υπάλληλος του κοσμηματοπωλείου από όπου τα αγόρασε, “τον έκανε βούκινο” στο TikTok, αποκαλύπτοντας πως αυτά προορίζονταν για την σύντροφό και την ερωμένη του.

Η Έλι, υπάλληλος του κοσμηματοπωλείου, έχοντας παραιτηθεί από το πόστο της, θέλησε να τον εκθέσει για την κοροϊδία του προς τις δύο γυναίκες ανεβάζοντας ένα βίντεο με τα δύο δαχτυλίδια στο TikTok .

«Εάν το όνομα του φίλου σου είναι Τζέικ και ζει στο Μόντρεαλ, μόλις αγόρασε δύο δαχτυλίδια για την «κοπέλα του και την ερωμένη του» έγραψε.

Στο βίντεο που ανέβασε κρατά δύο δαχτυλίδια, λέγοντας «αξίζεις κάτι καλύτερο» αναφερόμενη στις κοπέλες που έλαβαν το δώρο του Τζέικ.

Η κοπέλα υποστηρίζει πως ο αγοραστής της είχε πει τα σχέδιά του όταν εκείνη ρώτησε εάν ήθελε μία ή δύο αποδείξεις. Η Έλι δεν μοιράστηκε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τον άνδρα, αλλά το βίντεό της φαίνεται πως προσέλκυσε την προσοχή των χρηστών, καθώς έχει πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!