Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Σκάϊ]: Απίστευτο περιστατικό στην Κύπρο: Νήπια το έσκασαν από το σχολείο – Μαρτυρία μητέρας
[Σκάϊ]: Απίστευτο περιστατικό στην Κύπρο: Νήπια το έσκασαν από το σχολείο – Μαρτυρία μητέρας

[Σκάϊ]: Απίστευτο περιστατικό στην Κύπρο: Νήπια το έσκασαν από το σχολείο – Μαρτυρία μητέρας

Τα δυο παιδιά ένα αγόρι και ένα κορίτσι, εντοπίστηκαν να περιφέρονται σε δρόμους της Λεμεσού. Τι είπαν οι δάσκαλοι στους γονείς όταν πηγαν να πάρουν τα παιδιά τους και διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι δεν είναι εκεί.

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στη δημοσιότητα με αφορμή την προσωρινή φυγή δυο νηπίων από νηπιαγωγείο της Επαρχίας Λεμεσού. Πρόκειται για ιδιωτικό νηπιαγωγείο τα στοιχεία του οποίου το SigmaLive κατέχει αλλά δεν θα δημοσιεύσει για ευνόητους λόγους. Δυο ανήλικα παιδιά, ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι «χάθηκαν» προσωρινά από το νηπιαγωγείο τους κι εντοπίστηκαν μετά από τις αγωνιώδεις έρευνες γονιών και ατόμων που βρίσκονταν στον χώρο.

Πρόκειται για το νηπιαγωγείο στο οποίο σημειώθηκε περιστατικό επίθεσης 18χρονης υπαλλήλου σε άνδρα, με αποτέλεσμα η πρώτη να τραυματίσει σοβαρά στο δάκτυλο τον άνδρα.

Το SigmaLive έχει στην κατοχή του την μαρτυρία της μητέρας του ενός παιδιού το οποίο εξαφανίστηκε κι εντοπίστηκε μαζί με το άλλο κοριτσάκι να περιφέρονται σε δρόμους της Λεμεσού. Τα δυο ανήλικα εντόπισε, για καλή τους τύχη μια γυναίκα η οποία περπατούσε στην περιοχή και τα οδήγησε στον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας.

Όπως εξιστορεί η μητέρα του ανήλικου αγοριού στο SigmaLive, το παιδί τους είχε πάει στο σχολείο την πρώτη μέρα και παρέμεινε εκεί για σκοπούς προσαρμογής για κάποιες ώρες, παρουσία της ίδιας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!