Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ | [Σκάϊ]: Ανθρώπινη απόγνωση: «Η πιο μοναχική φάλαινα» χτυπά το κεφάλι της στη δεξαμενή της (video)
[Σκάϊ]: Ανθρώπινη απόγνωση: «Η πιο μοναχική φάλαινα» χτυπά το κεφάλι της στη δεξαμενή της (video)

[Σκάϊ]: Ανθρώπινη απόγνωση: «Η πιο μοναχική φάλαινα» χτυπά το κεφάλι της στη δεξαμενή της (video)

Η Κίσκα, που ονομάστηκε από το Whale Sanctuary Project ως «η πιο μοναχική φάλαινα στον κόσμο», καθώς δεν υπάρχουν άλλες όρκες στο πάρκο MarineLand, που βρίσκεται στους καταρράκτες του Νιαγάρα, διακρίνεται να χτυπά το κεφάλι της στα τοιχώματα της δεξαμενής της στο 30 δευτερολέπτων βίντεο, με κάποια από τα πλάνα να είναι από drone.

Ανθρώπινη απόγνωση… Η Κίσκα (Kiska) η τελευταία σωζόμενη φάλαινα δολοφόνος σε θαλάσσιο πάρκο στο Οντάριο του Καναδά, που έχει ονομαστεί η πιο «μοναχική φάλαινα στον κόσμο» μαγνητοσκοπήθηκε να χτυπάει με δύναμη το κεφάλι της στα τοιχώματα της δεξαμενής της…

Η Κίσκα, η οποία ονομάστηκε από το Whale Sanctuary Project ως «η πιο μοναχική φάλαινα στον κόσμο», καθώς δεν υπάρχουν άλλες όρκες στο πάρκο MarineLand, που βρίσκεται στους καταρράκτες του Νιαγάρα, διακρίνεται να χτυπά το κεφάλι της στα τοιχώματα της δεξαμενής της στο 30 δευτερολέπτων βίντεο, με κάποια από τα πλάνα να είναι από drone.
Τα πλάνα της όρκας καταγράφηκαν από τον ακτιβιστή Φιλ Ντέμερς, ο οποίος εργαζόταν στο πάρκο. Μοιράστηκε το βίντεο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με τη λεζάντα: «Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2021. Ακτιβιστές κατά της αιχμαλωσίας μπήκαν στο MarineLand και είδαν την Κίσκα, την τελευταία σωζόμενη όρκα να χτυπάμε δύναμη το κεφάλι της στον τοίχο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!