Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Οι ανακοινώσεις για το σκληρό lockdown στην Αττική – Τα νέα μέτρα (vid)
[Σκάϊ]: Οι ανακοινώσεις για το σκληρό lockdown στην Αττική – Τα νέα μέτρα (vid)

[Σκάϊ]: Οι ανακοινώσεις για το σκληρό lockdown στην Αττική – Τα νέα μέτρα (vid)

Η εξειδίκευση των μέτρων του «σκληρού» lockdown που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός.

Τα νέα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύσουν από αύριο Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στο νομό Αττικής εξειδικεύει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σταματά η δια ζώσης διδασκαλία στα σχολεία όλων των βαθμίδων, κάθε μορφής λιανεμπόριο, ενώ η απαγόρευση κυκλοφορίας θα συνεχίσει να ξεκινά από τις 21:00 τις καθημερινές και από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση:

Τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύσουν από αύριο στις 6 το πρωί έως τις 28 Φεβρουαρίου, ανακοινώνονται από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά. Η περιφερειακή Ενότητα της Αττικής συμπεριλαμβανομένων και όλων των νήσων και της περιοχής της Τροιζηνίας, μπαίνει από αύριο σε καθεστώς lockdown και ως εκ τούτου ισχύουν τα εξής:

- Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο στους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους.

-Εξακολουθεί να ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί τις καθημερινές, ενώ τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση θα είναι σε ισχύ από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί.

Τις υπόλοιπες ώρες, οι μετακινήσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται με τη χρήση SMS για τους 6 λόγους που ίσχυαν κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών.

Όσον αφορά τις διαδημοτικές μετακινήσεις για χρήση του sms με κωδικό 6 που αφορά στην ατομική άσκηση, αξιολογήθηκε ως μέτρο και τελικά δεν απαγορεύονται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!