Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Αμύνταιο: Τοπική αρχή – μητροπολίτης δικαιολογούν τον χωρίς μάσκα αρχιμανδρίτη
[Σκάϊ]: Αμύνταιο: Τοπική αρχή – μητροπολίτης δικαιολογούν τον χωρίς μάσκα αρχιμανδρίτη

[Σκάϊ]: Αμύνταιο: Τοπική αρχή – μητροπολίτης δικαιολογούν τον χωρίς μάσκα αρχιμανδρίτη

Με την πανδημία να καλπάζει … τοπική αρχή και μητρόπολη δικαιολογούν τον ιερέα αποδίδοντας ευθύνες στην εκπαιδευτικό για την διακοπή της τελετής.

<?xml encoding=”utf-8″ ???>

Την ώρα που η πανδημία καλπάζει, και οι ειδικοί προειδοποιούν πως αν δεν τηρηθούν τα μέτρα στα σχολεία η διασπορά θα είναι τεράστια, ο Αρχιμανδρίτης Φλώρινας επιτέθηκε στη λυκειάρχη Αμυνταίου επειδή η ίδια ζήτησε από τα παιδιά να μην βγάλουν τη μάσκα τους κατά τον ασπασμό του σταυρού….

Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος και ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής φίλησαν τον σταυρό χωρίς τη μάσκα τους, ο ένας μετά τον άλλο.

Με την πανδημία να καλπάζει τοπική αρχή και μητρόπολη δικαιολογούν τον ιερέα, αποδίδοντας ευθύνες στην εκπαιδευτικό για τη διακοπή της τελετής.

«Έπρεπε και η διευθύντρια να προσέξει και ο ιερέας να προσέξει… Εγώ ό,τι εντολή παίρνω από την Ιερά Σύνοδο τις διαβιβάζω στους ιερείς μας. Να κάνουν τα εμβόλια, να φορούν μάσκες να κρατούν αποστάσεις και να προσέχουν τη νόσο του κορωνοϊού» δήλωσε ο μητροπολίτης Φλώρινας Θεόκλητος στο lexovitis.blogspot.com .

Δήμαρχος και αντιπεριφερειάρχης μάλιστα που δεν τήρησαν τα μέτρα εμμένουν πως είναι θέμα σεβασμού και όχι υγείας η αφαίρεση της μάσκας …

Για «προσωπική επιλογή» έκανε λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές. «Θεωρώ ότι όταν θα ασπαστώ το Σταυρό ή αν είναι η μητέρα μου ή κάτι που για εμένα σύμφωνα και με βάση τις αρχές μου έχει μια αξία και αξίζει το σεβασμό έστω στιγμιαία κατεβάζω τη μάσκα και τον ασπάζομαι» είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!