Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Σκάϊ]: American Horror Stories: Όλα όσα ξέρουμε για το AHS spin-off
[Σκάϊ]: American Horror Stories: Όλα όσα ξέρουμε για το AHS spin-off

[Σκάϊ]: American Horror Stories: Όλα όσα ξέρουμε για το AHS spin-off

American Horror Stories: Όλα όσα ξέρουμε για το AHS spin-off

Ο Ryan Murphy, δημιουργός του American Horror Story, Glee, Pose και πολλών άλλων αγαπημένων σειρών, ανακοίνωσε μια νέα spin-off σειρά του American Horror Story, η οποία θα ονομάζεται American Horror Stories. Συγκεκριμένα, ο Ryan Murphy μοιράστηκε τα νέα στο Instagram μέσα από ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό, στις 11 Μαΐου 2020.

Μέσα από τη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Ryan Murphy ενημέρωσε το κοινό ότι το spin-off που ετοιμάζει θα λέγεται “American Horror Stories”, και θα περιλαμβάνει επεισόδια μιας ώρας.

Την Τρίτη, 26 Μαΐου 2020, η Entertainment Weekly επιβεβαίωσε ότι η FX έχει αναλάβει το American Horror Stories, υπογραμμίζοντας ότι η μορφή θα είναι παρόμοια με το Black Mirror και το Twilight Zone. Με λίγα λόγια; Μια διαφορετική, αυτόνομη ιστορία για κάθε επεισόδιο.

Κάπου εδώ, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Murphy μοιράστηκε τον Νοέμβριο του 2020 ένα poster της σειράς, μέσω του Twitter. Ο Murphy eπιβεβαίωσε επίσης στο Twitter τον Νοέμβριο του 2020, ότι τα μέλη του cast από το American Horror Story, θα κάνουν την εμφάνισή τους και στο spin-off.

«Είναι το AHS spin-off. Κάνουμε 16 αυτόνομα επεισόδια μίας ώρας, μελετώντας μύθους, θρύλους και ιστορίες τρόμου. Πολλά από αυτά τα επεισόδια θα περιλαμβάνουν αστέρια του AHS που γνωρίζετε κι αγαπάτε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!