Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Σκάϊ]: “Alimos, Greek Riviera’s Blue Diamond: 8 βραβεία για το φιλμ του Νίκου Μαστοράκη
[Σκάϊ]: “Alimos, Greek Riviera’s Blue Diamond: 8  βραβεία για το φιλμ του Νίκου Μαστοράκη

[Σκάϊ]: “Alimos, Greek Riviera’s Blue Diamond: 8 βραβεία για το φιλμ του Νίκου Μαστοράκη

Σύμφωνα με τις κριτικές που έλαβε από τους οργανωτές των φεστιβάλ αυτών, το φιλμ χαρακτηρίστηκε «έξοχο, γεμάτο συναίσθημα, ασυνήθιστο σε σύλληψη και εκθαμβωτικό σε ομορφιά.»

Με το όγδοο βραβείο (Καλύτερου Σκηνοθέτη) από το φεστιβάλ τουριστικών ταινιών «Φοίνιξ» του Ζάγκρεμπ, έκλεισε ο φεστιβαλικός κύκλος του φιλμ “Alimos, Greek Riviera’s Blue Diamond” του Νίκου Μαστοράκη που κέρδισε επίσης και 12 υποψηφιότητες σε άλλες διεθνείς παρόμοιες διοργανώσεις. Το φιλμ που αποτελεί την ισχυρότερη προβολή του Αλίμου αλλά και της χώρας στη διεθνή σκηνή, έχει κερδίσει ένα Grand Prix, δυο βραβεία σκηνοθεσίας, ένα καλύτερου τουριστικού φιλμ και τέσσερις ακόμη παρεμφερείς διακρίσεις σε φεστιβάλ ντοκιμαντέρ και τουριστικών ταινιών της Αμερικής και της Ευρώπης. Σύμφωνα με τις κριτικές που έλαβε από τους οργανωτές των φεστιβάλ αυτών, το φιλμ χαρακτηρίστηκε «έξοχο, γεμάτο συναίσθημα, ασυνήθιστο σε σύλληψη και εκθαμβωτικό σε ομορφιά.»

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, δήλωσε: Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον έναν και μοναδικό Νίκο Μαστοράκη, που δέχτηκε να γράψει και να σκηνοθετήσει το φιλμ για τον Άλιμο. Και όχι μόνο το σκηνοθέτησε, αλλά και σάρωσε τα βραβεία διεθνώς, με τόσες πολλές υποψηφιότητες και διακρίσεις σε Ευρώπη και Αμερική. Δεν καταφέραμε βέβαια να πάμε σε καμία τελετή βράβευσης για να παραλάβουμε αυτοπροσώπως το βραβείο (ας όψεται ο κορωνοϊός), όμως το φιλμ αποτελεί πλέον πολύτιμο απόκτημα για την πόλη μας και τη διεθνή προβολή της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!