Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Σκάϊ]: Οι 82 Δήμοι με ποσοστό εμβολιασμού κάτω από 35%- To σχέδιο της κυβέρνησης και ο ρόλος της Εκκλησίας
[Σκάϊ]: Οι 82 Δήμοι με ποσοστό εμβολιασμού κάτω από 35%- To σχέδιο της κυβέρνησης και ο ρόλος της Εκκλησίας

[Σκάϊ]: Οι 82 Δήμοι με ποσοστό εμβολιασμού κάτω από 35%- To σχέδιο της κυβέρνησης και ο ρόλος της Εκκλησίας

Τις επόμενες μέρες, η κυβέρνηση αναμένεται να ξετυλίξει ένα σχέδιο πιο στοχευμένων μέτρων για την ενίσχυση της επιχείρησης «Ελευθερία», ειδικά για τις περιοχές που παρουσιάζουν ποσοστό εμβολιασμού μικρότερο του 35%.

Φωτιές στην κυβέρνηση, η οποία συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως, έβαλε η ξαφνική έκρηξη των κρουσμάτων οδηγώντας τη στην απόφαση να απαγορεύσει τους όρθιους πελάτες στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Όταν νωρίς το μεσημέρι είχαν στην κυβέρνηση την πρώτη εικόνα για τον αριθμό των κρουσμάτων, ο πρωθυπουργός συγκάλεσε σύσκεψη με τους επικεφαλής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχΐδη, Νίκο Χαρδαλιά και Λευτέρη Οικονόμου, οι οποίοι έχουν στο χαρτοφυλάκιο τους το κομμάτι των ελέγχων.

Παρών ήταν και ο καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας και ο πρόεδρος το ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας προκειμένου να συζητήσουν πώς θα διαχειριστούν την κατάσταση.

Σε αυτήν αποφάσισαν να εντείνουν τους ελέγχους και να φέρουν νωρίτερα τα πρόστιμα και τα οποία σχεδίαζαν να εφαρμοστούν από τις 15 Ιουλίου και μετά, ώστε να συγκρατηθεί η ξέφρενη πορεία της πανδημίας, ειδικά στη διασκέδαση.

Μάλιστα, πηγές επισήμαναν στον ΣΚΑΪ ότι αν συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση στα κέντρα διασκέδασης τα κρούσματα θα εκτοξεύονταν στα 3.000 την επόμενη εβδομάδα.

Σχέδιο για εμβολιασμούς

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση αναμένεται να ξετυλίξει ένα σχέδιο πιο στοχευμένων μέτρων για την ενίσχυση της επιχείρησης «Ελευθερία», ειδικά για τις περιοχές που παρουσιάζουν ποσοστό εμβολιασμού μικρότερο του 35%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!