Κυριακή, 9 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | Αίτημα κατάργησης

Αίτημα κατάργησης

Όλα τα πεδία της φόρμας είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν για την υποβολή του αιτήματος.

Αίτημα κατάργησης αποτελεσμάτων αναζήτησης
σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό νόμο περί προστασίας δεδομένων

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκρινε με απόφασή του (C-131/12, 13 Μαΐου 2014) ότι ορισμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα να ζητούν από τις μηχανές αναζήτησης να καταργούν συγκεκριμένα αποτελέσματα για αναζητήσεις που περιλαμβάνουν το όνομά τους, σε περιπτώσεις κατά τις οποίες το δικαίωμα του ατόμου για κατάργηση των σχετικών αποτελεσμάτων υπερέχει των συμφερόντων που σχετίζονται με τη μηχανή αναζήτησης.

Κατά την αξιολόγηση του αιτήματός σας, θα εξετάσουμε κατά πόσο τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν παρωχημένες πληροφορίες σχετικά με το άτομό σας, καθώς και εάν υπάρχει δημόσιο συμφέρον για πρόσβαση στις πληροφορίες.

Για να εξετάσουμε το αίτημά σας, θα πρέπει:
α) Να προσδιορίσετε κάθε αποτέλεσμα της λίστας αποτελεσμάτων που θέλετε να καταργηθεί αναφέροντας τη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας στην οποία οδηγεί το αποτέλεσμα.
β) Να εξηγήσετε γιατί η συνδεδεμένη ιστοσελίδα αφορά εσάς (ή, εάν υποβάλετε αυτήν τη φόρμα εκ μέρους κάποιου άλλου, γιατί η σελίδα αφορά το εν λόγω άτομο)
γ) Για κάθε διεύθυνση URL, να εξηγήσετε γιατί η εμφάνιση της εκάστοτε διεύθυνσης URL ως αποτελέσματος αναζήτησης είναι μη συναφής, παρωχημένη ή άλλως ανάρμοστη.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά στοιχεία που παρείχατε σε αυτήν τη φόρμα, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τυχόν στοιχείων ταυτότητας αποκλειστικά για να τεκμηριώσουμε την αυθεντικότητα του αιτήματός σας στο πλαίσιο της εκπλήρωσης των νόμιμων υποχρεώσεών μας και θα τα διαγράψουμε με το κλείσιμο της υπόθεσης αιτήματος κατάργησης, εκτός εάν άλλως απαιτείται από το νόμο. Έχουμε το δικαίωμα να κοινοποιήσουμε στοιχεία του αιτήματός σας σε αρχές προστασίας δεδομένων, αλλά μόνο όταν απαιτούν αυτά τα στοιχεία, προκειμένου να διερευνήσουν ή να εξετάσουν κάποια απόφασή μας.

Εάν πληκτρολογήσετε το όνομά σας παρακάτω και κάνετε κλικ στο κουμπί “Υποβολή”, δηλώνετε ότι οι δηλώσεις σας είναι αληθείς, ότι αιτείστε την κατάργηση των αποτελεσμάτων αναζήτησης που προσδιορίζονται από τις διευθύνσεις URL που αναφέρετε και ότι, εάν ενεργείτε εκ μέρους άλλων προσώπων, έχετε τη δέουσα νόμιμη εξουσιοδότηση.

 

Το όνοματεπώνυμό σας

Η ιδιότητά σας

Το email σας

Το τηλέφωνό σας

Η διεύθυνσή σας

Τα στοχεία ταυτότητας / διαβατηρίου

Το URL προς εξέταση

ΘΕΜΑ

Το μήνυμά σας

captcha

Αντιγράψτε τον παραπάνω κωδικό

 

 

Παρακαλούμε να ελέγξετε προσεκικά τα στοχεία σας πριν την υποβολή του αιτήματος.

• Εφόσον κρίνεται απαραίτητο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
• Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του multi-news.gr στέλνοντας το μήνυμά σας στο customer_care#multi-news.gr

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!