Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Ξάνθη: Αγωνία για 14χρονη που εξαφανίστηκε – «Το κορίτσι έχει απαχθεί» λέει η οικογένεια
[Reader]: Ξάνθη: Αγωνία για 14χρονη που εξαφανίστηκε – «Το κορίτσι έχει απαχθεί» λέει η οικογένεια

[Reader]: Ξάνθη: Αγωνία για 14χρονη που εξαφανίστηκε – «Το κορίτσι έχει απαχθεί» λέει η οικογένεια

Η οικογένεια και η δικηγόρος της 14χρονης μιλούν για αρπαγή από 21χρονο φίλο της. «Το κορίτσι έχει απαχθεί», λέει χαρακτηριστικά στο Open η Μαρίνα Παυλίδου, δικηγόρος της οικογένειας και από τις 24 Αυγούστου που κατέβηκε από το σπίτι της με κάποια… τεχνάσματα, δεν έχει επιστρέψει στην οικεία της».

«Στις 24 Αυγούστου ζήτησε χρήματα από τη γιαγιά της να πάει να φάει κάτι. Η γιαγιά της της είπε να πάνε μαζί, η μικρή της είπε “κατεβαίνω κι έλα” και μέχρι να κατέβει η γιαγιά, η Ραφαηλία είχε γίνει καπνός» λέει ο θείος της 14χρονης. «Γνωρίζουμε ότι είχε μία σχέση και είχε χωρίσει πριν από λίγο καιρό. Εκεί επικεντρωνόμαστε. Μέχρι και την περασμένη Τετάρτη είχαμε επικοινωνία, μέσω τρίτων, είχαμε μια επικοινωνία λίγων δευτερολέπτων και μας είπε στο τηλέφωνο πως είναι καλά, αλλά όχι πού βρίσκεται. Ο φίλος της είναι 21 ετών» τόνισε ο θείος της Ραφαηλίας.

«Δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρίσκεται εκτός στέγης. Το ότι επικοινωνεί για λίγα δευτερόλεπτα με την οικογένειά της δε σημαίνει ότι βρίσκεται εκεί που βρίσκεται με τη θέλησή της. Δυστυχώς ο νόμος και στο άρθρο περί αρπαγής ανηλίκου και των γενετήσιων πράξεων σε ανήλικο, δεν θέτει το όριο ψηλά. Βάζει το όριο ως προς τον διαχωρισμό μεταξύ πλημμελήματος και κακουργήματος στα 14 έτη, που είναι πολύ μικρό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!