Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Reader]: Volkswagen Arteon Shooting Brake: Άσκηση θάρρους
[Reader]: Volkswagen Arteon Shooting Brake: Άσκηση θάρρους

[Reader]: Volkswagen Arteon Shooting Brake: Άσκηση θάρρους

Έχοντας χτίσει μια κατά κανόνα συντηρητική προσέγγιση στις αισθητικές της επιλογές, η Volkswagen πιάνει εξ’ απήνης το κοινό της το τελευταίο διάστημα, δημιουργώντας μοντέλα που ταιριάζουν περισσότερο στη γκάμα κάποιας βρετανικής βιοτεχνίας niche αυτοκινήτων, παρά στο μεγαλύτερο κατασκευαστικό όμιλο παγκοσμίως.

Το «πρώτο χτύπημα» ήρθε με την αποκάλυψη της ανοιχτής έκδοσης του συμπαγούς SUV Τ-Roc. Και αν αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί μια μεμονωμένη κίνηση εντυπωσιασμού, το νέο Arteon Shooting Brake δείχνει ότι η γερμανική μάρκα έχει πάρει στα σοβαρά την υπόθεση της διαφορετικότητας.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, στις 24 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την πολύ εντυπωσιακή και ανανεωμένη ναυαρχίδα των σεντάν μοντέλων της, το Arteon, ενώ μαζί με αυτό θα αποκαλυφθεί και το εντελώς νέο Arteon Shooting Brake.

Περί τίνος πρόκειται

Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τις λεκτικές κατηγοριοποιήσεις των αμαξωμάτων, ο όρος shooting brake χαρακτηρίζει κάποια πάλαι ποτέ αυτοκίνητα βρετανικής σύλληψης, με τρίθυρο αμάξωμα στέισον και σπορ/κουπέ χαρακτηριστικά. Στην περίπτωση του Arteon Shooting Brake, το αμάξωμα θα διαθέτει συνολικά πέντε πόρτες και θα χαρακτηρίζεται από το πολύ χαμηλό προφίλ.

Σύμφωνα με τον Κλάους Μπίσχοφ, επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος όλου του ομίλου αλλά και της μάρκας Volkswagen, «με το νέο Arteron Shooting Brake δημιουργήσαμε έναν πρωτότυπο συνδυασμό επιδόσεων, ισχύος και ευρυχωρίας».

Δύο θα είναι πλέον οι εκδόσεις αμαξώματος στο ανανεωμένο Arteon.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!