Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Βιτριόλι: Οι τρεις πρώτες μέρες της 35χρονης στη φυλακή – Ζήτησε να εργαστεί
[Reader]: Βιτριόλι: Οι τρεις πρώτες μέρες της 35χρονης στη φυλακή – Ζήτησε να εργαστεί

[Reader]: Βιτριόλι: Οι τρεις πρώτες μέρες της 35χρονης στη φυλακή – Ζήτησε να εργαστεί

«Ηρθε στις 16 Ιουνίου και ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία. Της δόθηκαν όλες οι οδηγίες και οι κατευθύνσεις για τα επισκεπτήρια, την εργασία της και το πώς θα μπορέσει να ψωνίσει από το μπακάλικο ή την καντίνα. Πέρασε από το ιατρείο για να ανοίξει ο ιατρικός της φάκελος και την είδε ο εφημερεύων γιατρός», ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον Alpha.

«Τις τελευταίες τρεις μέρες λαμβάνει κανονικά φαγητό, πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης υπέβαλε αίτημα για εργασία, το οποίο θα περάσει από το συμβούλιο. Στο αίτημα έχει επιλέξει το καφενείο και τη βιβλιοθήκη, ωστόσο τελική απόφαση θα παρθεί από το συμβούλιο», προσέθεσε.

Σε ερώτηση για το αν μένει σε θάλαμο απομονωμένη υπό τον φόβο κάποιας επίθεσης, η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών εξήγησε:«Από τις αρχές Μαρτίου έχουμε οδηγίες από τον ΕΟΔΥ και εφαρμόζουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο σε κάθε νεοεισαχθέντα, λόγω κορονοϊού. Η κάθε νέα κρατούμενη τοποθετείται μέσα σε συγκεκριμένο χώρο καραντίνας, 14 ημέρες, τη θερμομετρούν καθημερινά και εφόσον περάσει αυτό το διάστημα θα τοποθετηθεί κανονικά σε θάλαμο. Δεν μπήκε σε ειδικό χώρο επειδή κινδύνευε. Αυτές τις 14 μέρες προαυλίζεται μόνη της λόγω του κορονοϊού και δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλες κρατούμενες γιατί δεν έτυχε να έχουμε κάποια εισαγωγή».

«Τόσο μεγάλη ποσότητα βιτριολιού δεν έχει ρίξει άνθρωπος παγκοσμίως» – Τι δηλώνει ο δικηγόρος της Ιωάννας

«Ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα του καυστικού υγρού που σας πληροφορώ, από μελέτη στη βιβλιογραφία, τόσο μεγάλη ποσότητα παγκοσμίως δεν έχει συμβεί να ρίξει άνθρωπος σε άλλο άνθρωπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!