Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Βιτριόλι: «Διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ» – Νέοι διάλογοι μεταξύ της Ιωάννας και της 35χρονης (vid)
[Reader]: Βιτριόλι: «Διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ» – Νέοι διάλογοι μεταξύ της Ιωάννας και της 35χρονης (vid)

[Reader]: Βιτριόλι: «Διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ» – Νέοι διάλογοι μεταξύ της Ιωάννας και της 35χρονης (vid)

Στα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο γυναίκες μέσω messenger, η 35χρονη, όπως ανέφερε το Star, ζητά και πάλι από την Ιωάννα να διαγράψει τον 40χρονο. Ειδικότερα στις 25 Νοεμβρίου 2018 η κατηγορούμενη γράφει στην Ιωάννα «Παίζει πολύ καιρό το στόρι με αυτόν. Αν θέλεις φυσικά διέγραψέ τον και θα τον φτιάξω εγώ» και η 34χρονη της απαντά «κοίτα, εμένα δεν με έχει ενοχλήσει για να τον διαγράψω». «Συγγνώμη αν σε έφερα σε δύσκολη θέση» της λέει η 35χρονη και η Ιωάννα εξηγεί και πάλι «δεν μου έκανε κάτι, αν μου πεις εσύ ότι θέλεις να τον διαγράψω οκ τότε». «Εγώ στο λέω βρε Ιωάννα μου, καταλαβαίνεις…» γράφει η κατηγορούμενη και η Ιωάννα υποκύπτει λέγοντας «οκ τον διαγράφω no worries». Μάλιστα στο τέλος η 35χρονη την ευχαριστεί για την κατανόηση.

Επτά μήνες μετά η 35χρονη αρχίζει και παρακολουθεί την Ιωάννα. Βάζει όχι μία, αλλά συνολικά τρεις συσκευές GPS στο αυτοκίνητο της. Όταν τελείωνε μάλιστα η μπαταρία στο ένα, λάμβανε ειδοποίηση στο κινητό της.

Και ενώ φέρεται να έκανε όλα αυτά, συνέχιζε να ρωτά την Ιωάννα για τον 40χρονο και να δίνει ευχές για τα γενέθλια της Ιωάννας.

35χρονη: Baby χιλιόχρονη υγεία ευτυχία και πολλές χαρές εύχομαι!

Ιωάννα: Ευχαριστώ πολύ.

35χρονη: Να σε ρωτήσω ρε συ αγάπη μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!