Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης έχει μολυνθεί από την ασθένεια της αλαζονείας της εξουσίας
[Reader]: Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης έχει μολυνθεί από την ασθένεια της αλαζονείας της εξουσίας

[Reader]: Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης έχει μολυνθεί από την ασθένεια της αλαζονείας της εξουσίας

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας σημειώνοντας:

«Φαίνεται ότι πάμε για ένα ακόμα lockdown μέσα στο lockdown. Είμαστε από τον Νοέμβριο σε lockdown. Φαίνεται πως αυτές οι συνθήκες δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Αν σήμερα, η κυβερνητική απόφαση είναι για ένα νέο lockdown μέσα στο lockdown, επιβεβαιώνεται αυτό που λέμε. Ότι η κυβέρνηση οδηγείται βλέποντας και κάνοντας και κάνοντας και κάνοντας και βλέποντας. Μάλλον είναι η επισφράγιση της αποτυχίας της κυβέρνησης» .

«Σε όλο το δυτικό κόσμο βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που δεν διακρίνεται από την ιδιαίτερη επιτυχία της. Εγώ αυτό που βλέπω και κρίνω είναι πως στη χώρα μας η κατάσταση έχει οδηγήσει σε μια υπερβολική κούραση τον κόσμο. Η σύγκριση με μακάβρια μεγέθη είναι μια σύγκριση που δεν οδηγεί πουθενά και δεν τιμά κανέναν.

Εγώ να παραδεχθώ ότι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση έκτακτη, άρα οι κυβερνήσεις θα κριθούν στο τέλος της μέρας όχι από την σύγκριση του αριθμού των νεκρών αλλά από το αν υπήρχαν οι συνθήκες για το μικρότερο δυνατόν κόστος.»

Για το τι διαφορετικό θα έκανε ο ίδιος σε ότι αφορά τη διαχείριση της πανδημίας είπε: «Το κρίσιμο ερώτημα δεν είναι το τι διαφορετικό θα κάνεις όταν η κατάσταση φτάσει στο μη περαιτέρω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!