Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: «Του φώναξα θα σπάσω τα τζάμια»: Νέα καταγγελία από τη Μελίνα Κυριακοπούλου για τον γνωστό ηθοποιό 
[Reader]: «Του φώναξα θα σπάσω τα τζάμια»: Νέα καταγγελία από τη Μελίνα Κυριακοπούλου για τον γνωστό ηθοποιό 

[Reader]: «Του φώναξα θα σπάσω τα τζάμια»: Νέα καταγγελία από τη Μελίνα Κυριακοπούλου για τον γνωστό ηθοποιό 

Νέα καταγγελία σε βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη που έχουν νωρίτερα καταγγείλει η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά. Μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η γνωστή ηθοποιός Μελίνα Κυριακοπούλου, δεν τον κατονόμασε αλλά κατήγγειλε το γεγονός λέγοντας πως πρόκειται «για το ίδιο άτομο».

Σύμφωνα με τη Μελίνα Κυριακοπούλου, το περιστατικό συνέβη το 1995, ενώ λίγο καιρό αργότερα, έμαθε για το αντίστοιχο περιστατικό που είχε συμβεί στην Αγγελική Λαμπρή.

«H ανάρτηση αφορά την δική μου τοποθέτηση σχετικά με την καταγγελία στο Instagram κατά του γνωστού ηθοποιού από την Τζένη Μπότση. Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά. Τις συγχαίρω, όπως κι όλους, για το θάρρος τους. Δεν ξέρω τι θα γίνει με το ΣΕΗ, έχω προτείνει να υπάρχει ένα κώδικας δεοντολογίας για το πως πρέπει να γίνονται οι οντισιόν σε ανοιχτό χώρο, όχι παγίδες σε σπίτια, σε καφετέριες. Τα ξαναζώ όλα με όσα ακούω. Βγήκα να το πω γιατί δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα για να μιλήσω για την εμπειρία μου.

Πρέπει να με είχε εντοπίσει και να με είχε παγιδεύσει. Είχα συμμετάσχει σε παράσταση κι ήταν παρών ο εν λόγω κύριος. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα το άτομο αυτό με κάλεσε να παραστώ σε άλλη ακρόαση για έργο που έκανε ο ίδιος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!