Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τη διαθήκη επιχειρηματία-αθλητικού παράγοντα – Στα δικαστήρια συγγενείς για περιουσία 20 εκατ. ευρώ
[Reader]: Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τη διαθήκη επιχειρηματία-αθλητικού παράγοντα – Στα δικαστήρια συγγενείς για περιουσία 20 εκατ. ευρώ

[Reader]: Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τη διαθήκη επιχειρηματία-αθλητικού παράγοντα – Στα δικαστήρια συγγενείς για περιουσία 20 εκατ. ευρώ

Ο 89χρονος γνωστός επιχειρηματίας, αθλητικός παράγοντας και δωρητής μεγάλης ομάδας της Θεσσαλονίκης, άφησε την τελευταία του πνοή τον Ιανουάριο του 2020.

Στη διαθήκη του, άφησε όλη του την περιουσία σε 49χρονη με την οποία είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι συγγενείς του.

Σύμφωνα με το voria.gr , οι συγγενείς του 89χρονου έχουν καταθέσει αγωγή και ζητούν την ακύρωση του συμφώνου συμβίωσης, το οποίο φέρεται να σύναψε λίγο πριν από το θάνατό του, παρά τη δυσχερέστατη κατάσταση της υγείας του.

Ο 89χρονος φέρεται να συνέταξε την ημέρα του συμφώνου συμβίωσης και τη διαθήκη του, στην οποία άφηνε όλα τα περιουσιακά του στοιχεία στην 49χρονη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ο 89χρονος, πολύ γνωστός επιχειρηματίας του κλάδου της πλεκτοβιομηχανίας και ποδοσφαιρικός παράγοντας ο οποίος ηγήθηκε μεγάλης ομάδας της Θεσσαλονίκης την περίοδο 1984 – 1989, στην οποία δώρησε μάλιστα έκταση ιδιοκτησίας του προκειμένου να κατασκευάσει προπονητικό κέντρο, είχε χάσει τη σύζυγό του περίπου έξι χρόνια πριν από το θάνατό του. Το ζεύγος δεν είχε παιδιά. Μοναδικοί συγγενείς τού επιχειρηματία ήταν τα πέντε ανίψια του, παιδιά του αδελφού και της αδελφής του.

Σύμφωνα με την αγωγή, μετά το θάνατο της συζύγου, την καθημερινή φροντίδα του 89χρονου είχε αναλάβει μία 43 τότε γυναίκα, φυσικοθεραπεύτρια σε σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!