Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Στο λιμάνι του Πειραιά το επιβλητικό αντιτορπιλικό «Αντιναύαρχος Κουλάκοφ»
[Reader]: Στο λιμάνι του Πειραιά το επιβλητικό αντιτορπιλικό «Αντιναύαρχος Κουλάκοφ»

[Reader]: Στο λιμάνι του Πειραιά το επιβλητικό αντιτορπιλικό «Αντιναύαρχος Κουλάκοφ»

Το αντιπολιτικό αποτελεί κομμάτι του Βόρειου Στόλου και κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου ν’ ανεφοδιαστεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Βόρειου Στόλου, το πλοίο θα παραμείνει στον Πειραιά για τρεις μέρες.

«Σήμερα το αντιτορπιλικό “Αντιναύαρχος Κουλάκοφ”, το δεξαμενόπλοιο “Ακαντέμικ Πάσιν” και το ρυμουλκό “Αλτάι”, βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των μακροπρόθεσμων αποστολών τους», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Ο διοικητής της εδικής ναυτικής ομάδας Στάνισλαβ Βάρικ μαζί με τον πλοίαρχο του αντιπολιτικού “Αντιναύαρχος Κουλάκοφ” και τους πλοιάρχους των υποστηρικτικών σκαφών θα επισκεφτούν το γραφείο του δημάρχου της πόλης και θα συναντηθούν, με την ηγεσία του ναυτικού, τον αρχηγό της αστυνομίας αλλά και με τη διοίκηση του λιμανιού».

«Τα ρωσικά πλοία θα παραμείνουν στο ελληνικό λιμάνι για τρεις μέρες. Δεν προβλέπονται έξοδοι για να επισκεφθεί το προσωπικό αξιοθέατα ή να κάνει κάποια εκδρομή εξαιτίας της επιδημιολογικής κατάστασης. Κατά την παραμονή τους στο ελληνικό λιμάνι, οι ναύτες έχουν ενημερωθεί ώστε να συμμορφωθούν με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, να φοράνε μάσκες και να κρατάνε αποστάσεις όταν έρχονται σε επαφή με ξένους συναδέλφους τους».

«Η Ελλάδα είναι η τέταρτη χώρα, την οποία επισκέπτεται το αντιτορπιλικό “Αντιναύαρχος Κουλάκοφ”, κατά την μακροπρόθεσμη αποστολή του στη Μεσόγειο. Οι ναύτες του Βόρειου Στόλου είχαν βρεθεί προηγουμένως στην Αλγερία, την Κύπρο και τη Συρία. Σε όλες τις χώρες το πλήρωμα του πλοίου εναρμονίστηκε με τους περιορισμούς που ίσχυαν για να σταματήσει η εξάπλωση λοιμωδών νοσημάτων», καταλήγει η ανακοίνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!