Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Στις αρχές Ιουλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού
[Reader]: Στις αρχές Ιουλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

[Reader]: Στις αρχές Ιουλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

Κίνητρα για να κάνουν ακόμα περισσότεροι Ελληνες οικονομικές διακοπές έδωσε η κυβέρνηση με το πρόγραμμα Τουρισμός Για Ολους. Ηδη εδώ και λίγες ημέρες, στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου Τουρισμού, www.tourism4all.gov.gr , μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης, υποβάλλονται οι αιτήσεις συμμετοχής από τους παρόχους για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του Ιουλίου. Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής των παρόχων για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» ξεκίνησε την προηγούμενη Τετάρτη 17 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη 23 Ιουνίου. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που το υπουργείο Τουρισμού υλοποιεί πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου Τουρισμού tourism4all.gov.gr

Το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», προϋπολογισμού 30 εκατ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους. Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές.

Οι δικαιούχοι

Τριπλασιάζεται ο προϋπολογισμός από τα 10 εκατομμύρια ευρώ στα 30 εκατ. ευρώ για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ περιόδου 2020-2021.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!