Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Reader]: Σταμάτης Γονίδης: «Έχουν ρίξει τον κορονοϊό στα σύννεφα, έρχεται από τη βροχή»
[Reader]: Σταμάτης Γονίδης: «Έχουν ρίξει τον κορονοϊό στα σύννεφα, έρχεται από τη βροχή»

[Reader]: Σταμάτης Γονίδης: «Έχουν ρίξει τον κορονοϊό στα σύννεφα, έρχεται από τη βροχή»

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην On Time και τη Σάσα Σταμάτη για τον κορονοϊό, καταθέτοντας την προσωπική του άποψη για τον φονικό ιό η οποία όπως γνωρίζουν όσοι τον ακολουθούν είναι πολύ συγκεκριμένη.

Αναφερόμενος στα προβλήματα που έχει προκαλέσει ο ιός -και- στον κόσμο του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας, σημείωσε: «Ο κόσμος έχει πρόβλημα σοβαρό. Ο δικός μας κλάδος είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση και ψυχολογική. Μιλάω με πολλούς μουσικούς, ειδικά τους νέους, που είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Πρέπει κάτι να κάνει το κράτος, πρέπει να συμβάλλει, άλλος γεννάει η γυναίκα του, άλλος δεν έχει να φάει. Ο κόσμος υποφέρει.

Κάθε εκατό χρόνια γίνεται πόλεμος. Εδώ δεν πέφτουν βόμβες, έχει πέσει μια παγκόσμια βόμβα. Ο πρώτος ιός που περάσαμε ήταν σε μια μικρή δόση για να δούμε πώς θα αντιδράσουμε. Τώρα θα ρίξουνε μεγαλύτερη για να βγούνε ψεύτες όλοι αυτοί που ήταν εναντίον αυτού του ιού. Ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, ήταν μια απλή γρίπη. Ο καινούργιος ιός θα εκθέσει όλους αυτούς που είχαν αντιρρήσεις για τα μέτρα.

Για τον ίδιο, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε: «Εγώ οικονομικά, αν θα αντέξω, κανένα χρόνο, μετά αν δε διορθωθούν τα πράγματα, θα κάνω αυτό που είναι σχεδιασμένο από κάποιους παγκοσμιοτές και εθνομηδενιστές, όπως έχει σχεδιαστεί να πουληθεί η χώρα και οι ιδιωτικές περιουσίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!